• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2021

14:16

HIT TVIT OBARA SVE REKORDE! Emisiju Verice Bradić na TV Pink juče pratilo čak 1.617.154 gledalaca!

Politika

HIT TVIT OBARA SVE REKORDE! Emisiju Verice Bradić na TV Pink juče pratilo čak 1.617.154 gledalaca!

Podeli vest

U emisiji Hit Tvit na televiziji Pink u kojoj su sinoć prikazani ekskluzivni video-materijale najmoćnijeg balkanskog kriminalnog klana, njihovih skrovišta, oružja i još mnogo drugih dosad neviđenih snimaka, pratilo je rekordnih 1.617.154 gledalaca!

 

Hit tvit u kome su gostovali šef Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, agent državne bezbednosti Božidar Spasić i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, imao je šer od neverovatnih 24,1 odsto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 3 godine

Znači 80 posto vas nije gledalo,nego su gledali Utisak nedelje sa Oljom Bećković.

Miki018

pre 3 godine

Ti si svestan da se termin "bot" prvi put cuo kada je Toni Bler savetovao da se pravi internet armija?

Objektivno

pre 3 godine

To i kažem, Oljina internet armija se pojavila i ovde. Da se razumemo, ja to podržavam, sve strane da se čuju pa da vidimo ko laže .

Stolimir

pre 3 godine

A zašto naš dragi Vučićević ne reče, kada je već upućen u sve, da je ta ekipa Belivuka rasterivala novinare na inauguraciji predsednika, da su koristili vojna strelišta za vežbanje ...

Vucicevic

pre 3 godine

Čim sam uključio odmah Vučićević, malo kasnije Vučićević, pa opet Vučićević. Ostalu dvojicu gostiju nisam mogao ni čuti, jer Vučićević zna bolje od njih čemu služi snajper, bolje se razume u poslove BIA i policije, pa čak bezobrazno prekida ljude, koji se ceo radni vek proveli u tim službama, odnosno koji danas rade u UKP. Čak je počeo da sam vodi emisiju umesto voditeljke, koja ga je nekoliko puta prekidala i rekla mu je da to nije njegova TV jer je već počeo da je svojata, već njena. Sramota za ovog prepotentnog idiota.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija