• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2021

15:52

MIRKOVIĆ: Boško Obradović napadima na Stefanovića i Vučićevog sina hoće da "spere svoju sramotu i mutne radnje!

Politika

MIRKOVIĆ: Boško Obradović napadima na Stefanovića i Vučićevog sina hoće da "spere svoju sramotu i mutne radnje!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS i poslanik Aleksandar Mirković ocenio je danas da su novi napadi lidera Dveri Boška Obradovića na Nebojšu Stefanovića i na sina Aleksandra Vučića dokaz očaja u kome se nalazi i pokazatelj mantre koju, kako kaže, moraju da slede po nalogu Dragana Ðilasa

- Obradović je svestan da država odlično obavlja svoj posao u obračunu sa mafijom što pokazuju poslednja hapšenja, ali i hapšenja njegovih, Ðilasovih i Jeremićevih prijatelja, saradnika i kolega, ali kako ne sme to da pohvali zbog gazde, mora ovako da napada iz očaja - naveo je Mirković u saopštenju dodajući i da ovakvim napadima Obradović hoće da "spere svoju sramotu i mutne radnje".

Mirković je istakao i da za razliku od vremena Dragana Ðilasa, danas nema zaštićenih zbog stranačke pripadnosti što je više puta dokazano, pa nema potrebe da kako kaže, pored policajca, tužioca, proroka, sada glumi i sudije, te unapred određuje ko će u zatvor.

- Cilj je da se uspešan obračun sa mafijom baci u senku i da se razbijeni klan na svaki način uveže sa SNS-om iako to nema veze sa istinom - ukazao je Mirković isticući da će svako ko je prekršio zakon biti sankcionisan.

Podseća da je Aleksandar Vučić najavio odlučnu borbu protiv kriminala, čiji se rezultati već sada vide i koja će biti nastavljena, saopštio je GrO SNS.

Dveri su ranije danas u saopštenju zatražile od nadležnog tužilaštva i policije da posle hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka ispitaju ulogu bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića. Oni su upitali i zašto još nije uhapšena Dijana Hrkalović, kao i da li je tačno da je sin predsednika SNS fotografisan u društvu nekolicine uhapšenih iz te kriminalne grupe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija