• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2021

10:14

JA SAM SE SMRZ'O, PA ĆU DA SKRATIM! Vučić na Tabanovcima počeo govor kako niko nije očekivao!

Politika

JA SAM SE SMRZ'O, PA ĆU DA SKRATIM! Vučić na Tabanovcima počeo govor kako niko nije očekivao!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić predao je premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu prvi kontigent od 4.680 vakcina koji Srbija donira toj zemlji, a na graničnom prelazu Tabanovci gde se obavila predaja vakcina sneg je već zavejao

Kako je veoma hladno i sneg neprekidno pada, Vučić je svoje obraćanje počeo krajnje neobično: 

- Ja sam se smrzo, pa ću da skratim! A vidim da ni vama nije toplo - počeo je Vučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Elena

pre 3 godine

Svi bi da ispoštuju ovu donaciju, ali uslovi to nedozvoljavaju, nije primereno da se predsednik ubunda i zavije kako bi se utoplio tako da je razumno što je ovo prokomentarisao.Zdravlje je na prvom mestu i svi se moramo čuvati.

Mily

pre 3 godine

Srbija ce ostati vecni prijatelj Severne Makedonije i uvek ce biti na usluzi, kao sto sada slucaj, u vezi sa doniranim vakcinama protiv korona virusa, koje imaju za cilj da spasu hiljade zivota i stanu na put ovoj posasti.

Perica Savic

pre 3 godine

Kako se nebi smrzao kad je veliki minus.

Sofija

pre 3 godine

Vučić je čovek ,od krvi i mesa,pa na ovolikom minusu i njemu je hladno,sasvim normalno.Potpuno normalna reakcija od normalnog čoveka!

Taci

pre 3 godine

Ni mecava, ni sneg ne mogu da zaustave neustrašive! Obećano - ispunjeno!

Sile

pre 3 godine

Svaka cast Srbiji na solidarnosti. Dobro se dobrim vraca.

Lena

pre 3 godine

Srbija pomaze svojoj braci iz Severne Makedonije koliko je u mogucnosti, a donirane vakcine su nesto sto je od strateske vaznosti za zdravlje hiljade ljudi iz naseg regiona.

Una

pre 3 godine

Svaka čast Vučiću što ne odustaje ni po ovom hladnom vremenu da obavi ono što je zacrtao i obećao.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija