• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.02.2021

10:31

VUČIĆ SAOPŠTIO: Uskoro jednokratna pomoć od 10.000 dinara za zdravstvene radnike koji učestvuju u vakcinaciji!

Politika

VUČIĆ SAOPŠTIO: Uskoro jednokratna pomoć od 10.000 dinara za zdravstvene radnike koji učestvuju u vakcinaciji!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će zdravstveni radnici koji su učestvovali u procesu vakcinacije u Srbiji dobiti dodatnu podršku od 10. 000 dinara

Vučić je na graničnom prelazu Tabanovce gde je predao je danas premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu prvi kontigent vakcina koji Srbija donira toj zemlji zahvalio našim zdravstvenim radnicima i istakao da su taj predlog prihvatili premijerka Ana Brnabić, ministar zdra Srbiji vlja Zlatibor Lončar i ministar finansija Siniša Mali.

"Dobra vest za građane Srbije, je da smo mi do danas vakcinisali 840. 000 doza, odnosno 635. 000 ljudi je vakcinisano, neki su i revakcinisani. Što se vidi po brojkama. Hvala svim zdravstvenim radnicima koji su učestvovali u vakcinaciji", rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stefan

pre 3 godine

Svaka cast. Jer oni su prvenstveno zasluzni za ovu borbu, rizikujuci sopstveno zdravlje i zdravlje svoje porodice.

Luka

pre 3 godine

Lekari i medicinsko osoblje su ma prvoj lini fronta, rizikujuci svoje zivote spasavaju druge, zasluzili su i vise od toga.

Luka

pre 3 godine

Potpuno zasluženo. Medicinari su nas potpuno zadužili svojom nesebičnom borbom. Zajedno ćemo se izboriti sa ovim virusom.

Sanja

pre 3 godine

Stvarno su zasluzili i mnogo vise,ali verujem da ce ih se drzava ooet setiti

Dragan

pre 3 godine

Bravo za odluku da se novčano pomognu naši zdravstveni radnici , naši heroji koji su toliko učinili za naš narod.

TM

pre 3 godine

Puno se truda ulaze u proces vakcinacije i tim ljudima treba se zahvaliti finansijski sto je Vlada i predvidela.

Sanja

pre 3 godine

Najvise su zasluzili zdravstveni radnici na svaki nacin u ovoj oandemiji,najvise su doprineli i najvise su se zrtvovali

Vlajko77

pre 3 godine

Drzava radi pravu stvar sto daje pomoc zdravstvenim radnicima koji vakcinisu !

sasa

pre 3 godine

Medicinari su nasi heroji i treba im dati povisicu i svaku drugu vrstu pomoci!!! Oni se bore za svaciji zivot danonocno!

sara

pre 3 godine

Odlican potez,jer zdravstveni radnici zaista zasluzuju sve pohvale i nagrade za svoj rad u ovim izuzetno teskim uslovima.

toma

pre 3 godine

Drzava je uz njih, a imaju i podrsku svih nas! Ova pomoć pokazuje da se država brine o svojim medicinarima.

banijas

pre 3 godine

Drzava misli na svoje heroje koji su predani svom poslu

banijas

pre 3 godine

Treba nagraditi nase heroje koji su predani svom poslu

Mily

pre 3 godine

Nasi zdravstveni radnici koji su danonocno brinuli o zivotima nasih gradjana i koji su ucestvovali u vakcinaciji naseg stanovnistva itekako zasluzuju da budu nagradjeni od strane drzave i pomoc od 10000 dinara govori o odgovornosti Vlade RS i zahvalnosti prema nasim herojima!

Sonja

pre 3 godine

Medecinsko osoblje sa ponktova za vakcinaciju zasluzuju nase veliko postovanje i svakako su zasluzili svaki vid pomoci i satisfakcije.

Ivana

pre 3 godine

Hvala našem predsedniku koji zaista radi na tome da pomogne građanima da se vakcinišu, i koji pomaže medicinskim radnicima da steknu još pomoć od države.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj.

Tanja

pre 3 godine

Ovo je sjajna vest jer nasi zdravstveni radnici su zasluzili sve pohvale za svoj rad

Marija

pre 3 godine

Samo zajedničkim snagama i zalaganjem ćemo pobediti ovaj virus.

Mira

pre 3 godine

Zdrastveni radnici daju i poslednji atom svoje snage kako bi pomogli gradjanima u borbi protiv virusa.

Elena

pre 3 godine

Država će ove godine izdvojiti pozamašnu sumu novca za pomoći svima a ne samo medicinarima.

Mara

pre 3 godine

Zdravstveni radnici zaslužuju ovu novčanu nadoknadu. Prva linija fronta mora biti zadovoljna i motivisana za dalju borbu. Bitno je da to neko vidi, prepozna, ceni i na neki način nagradi. Bravo, predsedniče!

Jovana

pre 3 godine

Скромна сатисфакција за истрајност у борби са ковидом-19 и имунизацијом,али добар показатељ да их држава није заборавила и да цени и поштује њихов рад!

Kico

pre 3 godine

Hvala svima koji daju vanljudske napore da bi pomogli u ocuvanju zdravlja nasih sugradjana.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija