• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

15.02.2021

17:52

PONOSAN SAM NA ALEKSANDRA VUČIĆA I SRBIJU! Dodik: Predsednik je obećao pomoć kako bi se izvršila imunizacija u Republici Srpskoj!

Politika

PONOSAN SAM NA ALEKSANDRA VUČIĆA I SRBIJU! Dodik: Predsednik je obećao pomoć kako bi se izvršila imunizacija u Republici Srpskoj!

Podeli vest

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao da Srpska, a ukoliko žele i u Federaciji BiH, od Srbije dobiju vakcine protiv virusa korona, prenela je Srna

- Predsednik Vučić je sam obećao da ćemo finalizirati taj razgovor u narednom periodu i da će Republika Srpska imati sasvim dovoljno vakcina, uz pomoć Srbije, kako bi se izvršila imunizacija stanovništva, slično kao što se to čini u Srbiji - rekao je Dodik.

Dodik je novinarima kazao da je sa Vučićem razgovarao i o mogućnosti da i Federacija BiH, ako to žele u Sarajevu, bude uključena u taj program podrške i pomoći.

Foto: YoutubePrintscreen/ RTRS vijesti

Vučić to prihvata, rekao je Dodik i dodao da će do kraja dana pokušati telefonom da o tome razgovara sa kolegama iz Predsedništva BiH.

Podsetio je da je ranije sa Vučićem razgovarao da se obezbedi vakcinisanje u tri centra u Srbiji za 5.000 medicinskih i drugih radnika Republike Srpske koji su izloženi virusu korona.

SRBIJA U SRPSKOJ IMA NAJISKRENIJEG I NAJVEĆEG PRIJATELJA! Dodik čestitao Dan državnosti: Povezuje nas neraskidiva veza!

- Mi smo podržali te aktivnosti, a sada sam razgovarao, poučen nekim iskustvima, da dobijemo količine vakcine za upotrebu u samoj Republici Srpskoj - rekao je Dodik.

Foto: printscreen RTS

Dodik je rekao da je Vučiću čestitao na uspešnoj imunizaciji stanovništva u Srbiji.

- Veoma sam ponosan na činjenicu što mnogi u Evropi i svetu govore da je Srbija napravila nesumnjiv uspeh. Evropa se nije najbolje snašla oko toga, ali, evo, Srbija jeste i sada je u prilici da pomogne i nama - rekao je Dodik.

On je izrazio zadovoljstvo što Vučić, a i čitava Srbija smatraju da je sasvim prirodno i normalno da se Srbima pomogne, gde god da se nalaze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 3 godine

Predsednice Dodik, podrzavam vadu izjavu i imate sve argumente za to, medjutim smatram ( dozvoljavam da gresim) Predsednik Vucic treba da bude ponosan na Vas.

Saradžogla

pre 3 godine

И? ... Колико ћеш сада однети милиона евра Србије?Срам те било! Ти Додику добро знаш да на једном твом митингу твој човек је јасно рекао ДА РС НЕ ТРЕБАЈУ НОВЦИ ИЗ СРБИЈЕ!Том приликом ти си направио шокантну гримасу да сам био уплашен да ћеш човека згромити!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija