• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.02.2021

09:22

KAD JA VAMA POSTAVIM PITANJE NEMA ODGOVORA! Vučić opet "razmotirao" N1 /VIDEO/

Politika

KAD JA VAMA POSTAVIM PITANJE NEMA ODGOVORA! Vučić opet "razmotirao" N1 /VIDEO/

Podeli vest

Šta je afera u Jovanjici, država je razrešila taj slučaj i uhapsila ljude, upitao je danas predsednik Aleksadnar Vučić novinarku N1 koja mu je postavila pitanje vezano za amandman na izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji, a koji se odnosi na slučaj Jovanjice, Telekoma i Krušika



Na pitanje novinarke N1 kako komentariše izveštaj EP, odnosno amandmane na izveštaj, od kojih se u jednom navodi i zahtev nekolicine poslanika za rezultatima u slučajevima Krušik, Jovanjica, Telekom, i šta će Srbija uraditi po tom pitanju, Vučić je odgovorio:

- Da se razreši afera Jovanjica? Država je razrešila, pohapsila ljude. Ili mislite valjda da država treba da reaguje na Jovanjicu onako kako vi reagujete ili da formrianmo novu državu Jovanjicu da bi neko bio zadovoljan?

On je upitao šta je afera u Jovanjici, da li to, što su se, kaže, pojavila dvojica koja nešto imišljaju, pa izgube i privatno na sudu.

- Mislite da lažima neko može da ostvaruje politički profit? Ne može, pa makar bio iz Evropskog parlamenta - rekao je Vučić.

- Šta je problem u Jovanjici? Izgleda da niko ne zna, osim što volite da slušate razne priče, jer kada god pitam - niko ne zna ništa da mi kaže osim gluposti koje slušam od pojedinih secikesa, koje drugo i ne znaju da kažu. Kao što vidite, odgovora na moje nema - rekao je Vučić.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Pa ti sa tri poruke rekao isto,3000 za gospodina

XXL

pre 3 godine

Predsednik ozbiljne i pravne države ne razgovara tako sa novinarima kakvi god da su. U kojoj državi ima da se predsednik svađa sa novinarima, a premijerka sprečava i krije informacije i time se hvali. Džabe pišu ovi iz EU ako se to ne razme.

laza lazarevic

pre 3 godine

Ti mora da se javljas u Hit tvit i citas sta ti je napisano.

Andrijana

pre 3 godine

Neće niko iz Đilasovih medija da prizna da je neko bolji i pametniji od njih. Njihova želja da optužuju non stop Vučića i njegovu porodicu je sada nenormalna!

Dunja

pre 3 godine

Neverovatno je koliko ništa ovi sa Đilasovih medija ne poštuju. Pohapšeni svi koji su imali veze sa Jovanjicom, ali njima to ništa ne znači!

Maja

pre 3 godine

Nešto mi se čini da su ovi Đilasovi mediji već našli krivca iako nisu oni ni branioci, ni tužioci, ali oni sve znaju!

biljanabarna29

pre 3 godine

KAD JA VAMA POSTAVIM PITANJE NEMA ODGOVORA! ..................Vučić opet "razmotirao" ....N1ndh1

Ana

pre 3 godine

Novinari sa N1 televizije najbolje da se okrenu svom poslu a ne da se budu poslusnici Djilasa jer ispadaju smešni,neobavesteni.

Pera Savic

pre 3 godine

Tako je,kad predsednik nesto pita onda je tajac.

Eka

pre 3 godine

Ovo je jedan dokaz da predsednik Vucic pokazuje spremnost da se itekako moze nositi sa oopozicijom..

Misss

pre 3 godine

Doslo i orddsedniku Vucicu preko glave... Svaka rec izgovorena od strane predsednika je na mestu, dok sa druge strane smo culi samo tajac...

Glasinac

pre 3 godine

Vučić nije nikada bežao od novinarskih pitanja i uvek je na svako davao najbolje odgovore.

Milena

pre 3 godine

Ne moze neka tamo placenicka televizija da nadmudri predsednika tako lako.

Glasinac

pre 3 godine

Pa tako se uglavnom novinari provedu kada moraju da postavljaju pitanja koja im Redakcija naloži, a ne koja oni smatraju da treba da postave.

Marko

pre 3 godine

Na ovo ni Djilas nema odgovor , a kamo li njegovi mediji.

Miro

pre 3 godine

Uvazeni i najbolji predsednice, od drca Vam hvala. Malo sam stariji od Vas, pretpostavljam da se mene ne secate bili ste mladi a js potrosen u VRS. No nije ni vazno. Srbija od drugog rata nije imala boljeg od Vad i eto docekah kao bivsi vojni invalid VRS predsednika da mogu da odem svojoj braci. Neizmerno Hvala. Vi to bolje znate i nebi da vam se mesam u posao. Uradite sve sto mozete, virus cemo pobediti i bez vakcina, makar nasa mladost. Naoruzajte Srbiju da nam Srbosek ne moze prici ni na 300 km. Eto toliko. Od trcepozivca koji ce udkociti u BVYp.

Anaa

pre 3 godine

Bravo za fantastičan odgovor. Neke stvari oni nikad neće shvatiti.

Andjela

pre 3 godine

N1 ne može da prežali Jovanjicu, veliki je to gubitak za pojedine...

Ema

pre 3 godine

Sud je sve to rešio kako treba kao i organi reda. Zašto se uopšte ponovo upliću kada znaju da će dobiti ovako dobar odgovor... Ili ipak nisu znali..

Ivana

pre 3 godine

N1 je najgora moguća televizija koja samo širi laži o Vučiću i Vučićevoj porodici ovo je zaista strašno.N1 jne poseduje tačnim informacijama.

Micojka

pre 3 godine

Odlican odgovor je Vucic dao novinarima sa N1.

Micojka

pre 3 godine

Novinari sa N1 su krajnje bezobrazni, ali predsednik im je odlicno odgovorio.

Ina

pre 3 godine

Djilasovi mediji imaju zadatak samo da bezuspesno napadaju i da provociraju.

DraganKg

pre 3 godine

Pa naravno da ce da ih razmontira, kada nemaju veze sa vezom, njihova slabost je to sto misle da su pametni

deki

pre 3 godine

Ja cu slaviti dan, kada ovi djilasovci budu postavili bar jedno inteligentno pitanje na kzn

Ivana

pre 3 godine

N1 ne citam uopste jer barataju dezinformacijama ali zestoko deziniformacijama, sramota.

Stevan

pre 3 godine

Nešto nije bilo tih evropskih parlamentaraca koji su pohrlili i ponudili bilo kakvu pomoć u vezi sa globalnom pandemijom!? Direktno i otvoreno se mešaju u unutrašnje stvari jedne države, mi imamo svoju izvršnu sudsku i zakonodavnu vlast.

Nikola

pre 3 godine

Ostala bez teksta. E svaka vam čast predsedniče.

Pera Savic

pre 3 godine

Predsednik kad pita nema odgovora,pojela maca jezik.

Ale

pre 3 godine

Predsednik se nije svadjao sa novinarima,vec im je lepo objasnio i ja tu nista nevidim lose u tome.

Jasmina

pre 3 godine

Naravno da cute ovi iz N1 kada im se odgovori argumentovano. Za razliku od vremena kada je njihov Djilas afere gurao pod tepih danas drzava hapsi i procesuira sve one koji krse zakon pa tako i one koji su odgovorni u Jovanjici. Nema zasticenih!

Jovan

pre 3 godine

Doslo je vreme da i oni malo zacute. Umesto da bodre sve sto je lepo i dobro uradjeno za nasu drzavu, oni i tu ponovo nadju nesto da izmisle kako bi pokusali da naprave ekskluzivu. Prevarili ste se, na pogresnog coveka ste udarili.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17