• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2021

16:13

SAOPŠTENJE ĐILASOVE KOMBI STRANKE JE TRAGIKOMIČNO! Joksimović: Još jedan u nizu besramnih pokušaja da se izvrnu činjenice i obamne javnost!

Politika

SAOPŠTENJE ĐILASOVE KOMBI STRANKE JE TRAGIKOMIČNO! Joksimović: Još jedan u nizu besramnih pokušaja da se izvrnu činjenice i obamne javnost!

Podeli vest

Nemanja Joksimović poslanik Srpske napredne stranke izjavio je da je današnje saopštenje stranke Dragana Đilasa još jedan besraman pokušaj obmane javnosti

Današnje tragikomično saopštenje Đilasove kombi stranke još jedan je u nizu besramnih pokušaja da se izvrnu činjenice i obmane javnost.

Smešno je kad o izmišljenim aferama pričaju oni koji za svo vreme bavljenja politikom nisu uradili apsolutno ništa za građane Srbije, vec isključivo za lični račun i lični džep, pa onda polaze od sebe, misleći da su i drugi isti kao oni.

Za razliku od vremena Dragana Đilasa, kada je bio sve i svja u državi, institucije danas obavljaju svoj posao po zakonu i svako ko se ogreši o isti biće uhapšen i procesuiran. Ali šta pričati onima koji šuruju sa narkodilerima poput Marinike Tepić, čiji je bliski prijatelj Novak Filipović uhapšen sa 1,4 kg opojne droge ili Draganu Djilasu čiji je šurak Milan Dabovic uhapšen sa 2,4 kg kokaina. Pametnom dosta.

A tek šta reći na lažnu kuknjavu o Telekomu, koji su upravo ti isti opljačkali i razorili kako bi omogućili privatnoj firmi iz Luksemburga, bliskoj gle čuda Draganu Đilasu, da danas drži monopol na tržištu kablovske televizije. A možda su zaboravili da su upravo firme njihovog šefa Dragana Đilasa izvukle iz tog istog Telekoma 30 miliona evra. Ali moram da ih obavesti da građani Srbije nisu, pa nikada više neće dati svoj glas prevarantima iz bivšeg režima.

I neka se ne brinu za evropski put Srbije, jer je on danas stabilan i predvidiv za razliku od vremena kada je na vlasti bio njihov šef Dragan Đilas. Srbija se danas tretira kao ozbiljan i odgovoran partner i nikakve laži Dragana Đilasa i njegovih marioneta, kako iz Srbije, tako i iz Evropskog parlamenta to ne mogu da promene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AMatić

pre 3 godine

Dok Đilas i Šolak napadaju Telekom gospoda iz EPS, pustili ove aždaje da kače njihove kablove po stubovima (banderama) koje je EPS preuzeo od naroda. Koliko i KO prima mito od Đilasa i Šolaka za tu uslugu? Ovo je ozbiljna tema i treba da im se da rok da svoje kablove za tu Luksemburšku televiziju poskidaju što pre, a oni koji su im to stavili na uslugu da odgovaraju.

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija