• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2021

10:06

KAD MALO PORASTE DOVEŠĆU GA KOD TEBE PA ĆEŠ DA VIDIŠ KOGA SI OMALOVAŽAVAO! Dačić zapretio Mariću u Jutarnjem programu... /VIDEO/

Politika

KAD MALO PORASTE DOVEŠĆU GA KOD TEBE PA ĆEŠ DA VIDIŠ KOGA SI OMALOVAŽAVAO! Dačić zapretio Mariću u Jutarnjem programu... /VIDEO/

Podeli vest

Evo, drama u porodici Dačić, nismo mogli da počnemo emisiju dok nisi našao psa! Ovim rečima Milomir Marić započeo je jutarnji program u kome je gostovao predsednik Skupštine Srbije

 

- To je nemački ovčar. Je l' tako? - upitao je Marić.

- Nije nemački ovčar. Nemaš pojma. Moja deca su veoma inventivna... Sinu je neko poklonio štene srednjeazijskog ovčara i sinoć su ga doneli. Oni su jutros ostali da spavaju, a ja sam ga čuvao i vidim nema ga nigde, a žurio sam kod tebe u emisiju. Našli su ga posle iza televizora - ispričao je Dačić.

Marić je potom izneo jednu opasku.

- Zamisli šta bi ljudi rekli: Ovaj ne može da sačuva ni psa, a kako će državu da čuva?. Srećom, pas je nađen - rekao je Marić.

- To su psi uglavnom iz Turkmenistana. Porastu do 50 ili 60 kila, a kad malo poraste dovešću ga kod Marića i reći mu da si me omalovažavao - ispičao je Dačić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija