• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2021

14:27

ĐILASE, PAZI SE! MARINIKA MOŽDA OPLJAČKA I TEBE! Mali: Ovakvih saradnika se treba PLAŠITI!

Politika

ĐILASE, PAZI SE! MARINIKA MOŽDA OPLJAČKA I TEBE! Mali: Ovakvih saradnika se treba PLAŠITI!

Podeli vest

Ministar finansija i član Predsedništva SNS Siniša Mali danas je reagovao na najnoviju pres konferenciju Marinike Tepić uz poruku da bi trebalo da se priseti svoje "zaostavštine"


"Takvih saradnika se treba plašiti, možda opljačka i svog šefa Dragana Ðilasa", naveo je Mali u saopštenju koje je dostavljeno medijima.


"Dragan Ðilas nastavlja sa megafon rijalitijem, u kojem već neko vreme glavnu ulogu ima Marinika Tepić. Pored gotovo svakodnevnih laži koje ona iznosi javnosti, bez imalo sramote, sada počinje da kritikuje projekte koji za cilj imaju uvođenje reda i kontrole u javni sektor", naveo je Mali.

Dodao je da se pri sprovođenju svakog projekta u Ministarstvu finansija uvek ispoštuju sve neophodne zakonske procedure, te konstatovao da državne firme više nikada neće puniti džepove tajkunima, kao što je to ranije bio slučaj.

"Ðilas ne preza da aktivira svoje dežurne alapače da iznose nove lagarije. Više puta sam rekao, to ga neće dovesti na vlast, niti uterati u fotelju, jer Srbija zna da prepozna istinu. Njegov jedini program je plan za oporavak sopstvenog džepa. Ali, mi ne zaboravljamo. Tako nismo kratke pameti ni kada je u pitanju Marinika Tepić i njena zaostavština: opljačkani Pokrajinski fond, grad Pančevo...", naveo je Mali.

Pomenuo je i slučaj kad se "Tepićevoj priviđala plantaža marihuane u Moroviću" , te naveo da ne treba da zaboravi i da pita koliko je njen šef inkasirao gradeći Pazl grad, lažnu repliku Terazija, koliko je oštetio Grad Beograd svojim rijalitijem u Pionirskom gradu ili dok je gradio most na Adi.

Najnoviji napad Tepićeve ocenio je kao izraz nemoći i opsesivne ljubomore Dragana Ðilasa, ali je, komentarišući današnje navode Tepićeve, poručio da su sada tenderske procedure u potpunosti transparentne i u skladu sa zakonom.

Foto: Tanjug

Marinika Tepić


Naveo je i da građani treba da znaju da će se javnom nabavkom, koja, kako kaže, smeta Draganu Ðilasu, realizovati centralni obračun zarada za sve korisnike javnih sredstava.

"Centralni informacioni sistem će vršiti obračun zarada, čime će se napraviti ogromne uštede kod pojedinačnih korisnika javnih sredstava. Takođe, na ovaj način će se kontrolisati zarade kod 500.000 zaposlenih u okviru 10.500 korisnika javnih sredstava. Već neko vreme smo radili na tome da uvedemo ovakav sistem, koji je neophodan za našu državu i važan za sprovođenje reforme plata, što je i zahtev MMF-a", naveo je ministar.

Komentarišući navode Tepićeve da je to nepotreban sistem i da je pitanje kome to treba, Mali je rekao da to dovoljno govori o "njenoj neukosti i nesposobnosti da se ozbiljno bavi poslom", a da je on lično ponosan što Srbija uvodi ovakav sistem i što idemo u korak sa svetom.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Tepić održala je ranije danas konferenciju za novinare ispred Ministarstva finansija tvrdeći da je SNS umešana u, kako je rekla, pljačku godine i da je vlasniku Kurira država dala sedam milijardi dinara na osnovu "fantomskog ugovora".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 3 godine

Marinka opasna nje se i njeni ukucani trebaju cuvati

Mira

pre 3 godine

Sve je moguće kod Marinike, dok je para i interesa, biće i medjusobne saradnje.

tale

pre 3 godine

da li je ova žena nekada negde bila zaposena ? radila nešto ?

tale

pre 3 godine

uradi nešto konkretno u životu, a ne samo da u prazno pričaš po ulici

star

pre 3 godine

Marinika, jeste da ima lepljive prste, ali je Đilas prevejani lopov i kriminalac.

star

pre 3 godine

Nema Đilasu premca u lopovluku i po tome mu Marinika nije ni do malog prsta.

star

pre 3 godine

Kokoška iz Morovića, Marinika iliti seks učiteljica, polako na tenane kljucka Đilasa i zavlači mu ruku u njegovo basnoslovno bogatsvo, ali je ono toliko veliko da ga ova preletačica ne može mnogo okrnjiti.

Srećko

pre 3 godine

Isti su i Marinka i Dragana Đilas gledaju samo svoj lični interes onu su čisti kriminalci.

Kole

pre 3 godine

Ovo dvoje su najveće zlo u ovoj zemlji i njihovo vreme je odavno prošlo.

Aleksandar

pre 3 godine

Đilas vrati sav novac koji uzeo od nas građana onih 620 miliona a ne ovde priča prazne priče.

Mirjana

pre 3 godine

Oni treba da se plaše jedno drugog,jer su oboje tu radi ličnih interesa. Iste tendencije imaju,pitanje je ko će koga prvi.

Mara

pre 3 godine

Od Marinike nas nista ne moze iznenaditi,ona je na sve spremna.

Mica

pre 3 godine

Ona uopste ne uliva poverenje.Od nje se treba paziti.

Milijana

pre 3 godine

Đilas je iskusan lopov, njega ne može niko opljačkati.

Slavko

pre 3 godine

Marinika ce izdati i Djilasa, samo da joj se pruzi prilika.

pravda

pre 3 godine

doce djikiju sve na naplatu sto je radio protiv zakonito

Missss

pre 3 godine

Ne moze Djilasa da opljacka, bice tu mrtva trka jer se ne zna ko voli vise novca....

Velja

pre 3 godine

Fantomski ugovor koji se samo "javlja" Mariniki i Djilasu.

Mikan

pre 3 godine

Bice uz Djilasa dok je placa, cim nadje bolje, ode ona dalje.

Milan

pre 3 godine

Marinika za sve ima neke papire a kad predje na sledecu aferu, nista od tih papira ne ostane.

Goran

pre 3 godine

Zasto ne prouci Marinika kako to da je Most na Adi toliko vise kostao od pocetne cene?

Slavica

pre 3 godine

Ja sam ubedjen da se ovde verinogromna lova kako bi Marinika i djilas ovako izlazili u javnost i ovako nesto pricali....nista drugo

Marijana

pre 3 godine

Kad ga bude opelješila, naći će drugog bogatijeg gazdu.

Pera

pre 3 godine

Marinika ima jednu veliku manu voli mnogo lovu.

Marina

pre 3 godine

 Sve je moguće kod Marinike, dok je para i interesa, biće i medjusobne saradnje.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija