• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2021

16:38

ŽENA ZMAJ PRED VRATIMA ĐILASOVE STRANKE! Biljana Pantić Pilja traži odgovore, MARINIKA NA APARATIMA

Politika

ŽENA ZMAJ PRED VRATIMA ĐILASOVE STRANKE! Biljana Pantić Pilja traži odgovore, MARINIKA NA APARATIMA

Podeli vest

Narodna poslanica SNS Biljana Pantić obratila se javnosti ispred sedišta Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa

Narodna poslanica SNS Biljana Pantić obratila se javnosti ispred sedišta Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Biljana Pantić je zamolila Mariniku Tepić da odgovori na ključna pitanja koja zanimaju sve građane Srbije.

- To jedna žena koja voli da drži konferencije kada nema suparnike, neka nam sada odgovori na pitanja. Koliko je zaradila od firme Multikom, čiji je vlasnik Dragan Đilas i koliko je vlasnik prihodovao u periodu od 2004. godine do 2012. godine dok je bio na vlasti? Koliko je para dala fudbalskom klubu Dinamo iz Pančeva, tobože, pomažući, dok je bila na vlasti i koliko se puta videla sa narkodilerima, Filipovićem i Đukanovićem i o čemu je razgovarala sa njima? Da li o iseljavanju novinara?

- Još jedno pitanje... Juče je imala proslavu rođendana njenog gazde. Pa nas zanima šta mu je poklonila i da li je poklon od narkodilera? Da li je po instrukciji mafijaša prebrojavala kokoške u Moroviću ili joj je samo cilj da skriva afere? Da li je istina da se od novca narkodilera okreću jedne novine čiji će urednik biti Veselin Simonović? Ja je opet pozivam na duel i neka odgovori svim građanima Srbije na sva pitanja. Ja nemam problem da se pojavim sa njom na televiziji, bilo na tajkunskim ili nekim drugim - rekla Biljana Pantić Pilja.

Pantić govori o brutalnoj kampanji laži koju vode funkcioneri te stranke, među kojima se najviše ističe Marinika Tepić.

Podsetimo, Pantić je već jednom u javnom sučeljavanju verbalno razbila Đilaosvu perjanicu, a nedavno joj je uputila i javni poziv na TV duel koji je ostao bez odgovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zeljko

pre 3 godine

Ne odgovara Mariniki da ona mora da odgovara na necija pitanja.

Mikan

pre 3 godine

Ne sme Marinika da se potkaci sa Biljanom, ova bi je rasturila.

superdevojce

pre 3 godine

Hajde da vidimo kakve to istine ima da nam kaze dja Tepic. Uverena sam da ce to na kraju biti citav sijaset lazi doticne.

Sanjica

pre 3 godine

Pitanja koja gadjaju direktno u centar. Sad cemo da vidimo odgovore.

Markic

pre 3 godine

Ajmo duel da konacno narod vidi konje Marinika mada zna sve i bez duela...

Ivana

pre 3 godine

Marinka Biljani ništa nije odgovorili, ne zna šta da joj odgovori.

Mara

pre 3 godine

Nema Tepicka sta da doda na sve ovo,a kamoli da otvori usta da nesto kaze.

Jug Bogdan

pre 3 godine

Ahhhahhahahah!... Dajte Pilju još 2-3 puta i ne treba nam uopšte opozicija da vas skenjamo!

Miki

pre 3 godine

Au, pa ova nije u stanju ni perfomans da napravi, a da ne kopira Mariniku. Razumem da je glupava i da je iz esesovske partije glupsona, ali bar je mali igrokaz mogla bolje da osmisli. Mada, ona nešto da smisli! To je nemoguća misija kao kada očekuješ da vučići ili mali dva minuta ne lažu ili ne kradu, ili da (još manje moguće) da onaj glupson vučićević iz svinjformera kaže ili napiše tri pametne reči. U literaturi je poznato da su sledeći stihovi po njemu napisani: " Uz`o majmun ogledalo pa veli: vidi ga kako je čupav i dlakav, hvala Bogu što ja nisam takav". Baš su lep par, glupi majmun i još gluplja majmunica.

Ivanka

pre 3 godine

Marinikice pa gde je zapelo, pojela maca jezik.

Rile

pre 3 godine

Provalio je narod ko je Marinika Tepic, smesna kao cirkus.

Anna

pre 3 godine

Nije naučila napamet ova Marinka pa ne sme da se oglasi još! Navikla samo ona da postavlja neka pitanja!

Glasinac

pre 3 godine

Odgovor na ta pitanja od Marinike nećete dobiti.

Milja R

pre 3 godine

Na ta pitanja ćemo dobiti odgovore kada se bude počeo da primenjuje Zakon o poreklu imovine.

Ana

pre 3 godine

I nas zanima isto to pitanje, neka odgovori narodu da čujemo koliko su para zaradeli dok su bili na vlasti.

Jovana

pre 3 godine

Kod Marinike samo jednosmerno. Teški su njoj dijalozi. Voli ona dramske monologe, po mogućstvu sa mnoštvom izmišljotina.

SLIKAJU SE I DAJU NOVAC UBICAMA I DILERIMA, A NAMA DRŽE MORALNE LEKCIJE! Biljana Pantić Pilja razvalila Đilasovu Marinku: Puno je afera, nemam vremena da ih sve pominjem! /Video/
Politika

SLIKAJU SE I DAJU NOVAC UBICAMA I DILERIMA, A NAMA DRŽE MORALNE LEKCIJE! Biljana Pantić Pilja razvalila Đilasovu Marinku: Puno je afera, nemam vremena da ih sve pominjem! /Video/

U TV debati "Reč na reč" emitovanoj sinoć na RTS učestvovali su Biljana Pantić Pilja iz Srpske napredne stranke, dr Žarko Obradović iz Socijalističke partije Srbije, Vladan Đukić iz Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Marinika Tepić iz Stranke slobode i pravde, Velimir Gavrilović iz Demokratske stranke Srbije i Milica Đurđević Stamenkovski iz Srpske stranke Zavetnici

28.01.2021

09:49

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija