• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

12:10

MARINIKA, KOLIKO PARA SI DALA NARKO-DILERIMA? Biljana Pantić Pilja zahteva istinu od Đilasove preletačice!

Politika

MARINIKA, KOLIKO PARA SI DALA NARKO-DILERIMA? Biljana Pantić Pilja zahteva istinu od Đilasove preletačice!

Podeli vest

Narodna poslanica iz redova SNS Biljana Pantić Pilja uputila je nekoliko pitanja Đilasovoj preletačici Mariniki Tepić u kojima zahteva odgovore koje je ova dosad uporno izbegavala da otkrije. Pismo prenosimo u celosti

Biljana Pantić Pilja, narodni poslanik i član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad
Ponovo pozivam Mariniku Tepić, ženu koja samo zna da izmišlja afere, da odgovori na pitanja koja sam joj postavila, a koja su ostala bez odgovora.

Foto: Tanjug

Marinika Tepić


 
Pozivam Mariniku Tepić da odgovori građanima Srbije koliku platu prima u Multikomu od svog gazde Dragana Đilasa, da odgovori na pitanje koliko je para perač prozora Dragan Đilas pokrao od građana Srbije dok je bio na vlasti?

Кoliko je para podelila narko-dilerima dok je bila pokrajinski ministar? Da odgovori na pitanja o povezanosti svog gazde tajkuna Đilasa i nje sa narko-dilerilama. Neka Tepić odgovori koliko se puta videla sa Đukanovićem i Filipovićem, dvojicom najvećih narko-dilera i o čemu su razgovarali?

Zašto ćuti Marinika Tepić, tajkunka Dragana Đilasa i zašto se boji da ona i ja razgovaramo, ne bojim se da to bude na tajkunskim medijima Dragana Đilasa, čega se onda boji Marinika Tepić - pita se Pantić Pilja na kraju otvorenog pisma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubiša

pre 3 godine

Misliš da je Al KaDjidolaros hefta i trpa? I ja mislim isto.

nada

pre 3 godine

Da cujemo za promenu Mariniku, a ne da ona stalno postavlja pitanja

Rile

pre 3 godine

Preletacica Marinika folira kao da je najveca svetica a daleko je od toga.

Ivanka

pre 3 godine

Mafijasica, lose je naucio tata Dragan Djilas.

Ivana

pre 3 godine

Uvek je isla a ide i dalje Djilasovim stopama.

Milena

pre 3 godine

Tako vama treba,, preletačima, istinu sasuti u lice

Nevena

pre 3 godine

Ja bih da ponovo gledam duel, pa da vidimo kako ce Marinika da se odbrani.

Rale

pre 3 godine

Stobom da razgovara Marinika Tepić?? Hej piljarko!!na albanskom tvoje prezime Pilja znači ženski polni organ...baš ti lepo pristaje.

Jovana

pre 3 godine

Baš tako! Da Marinika prvo objasni svoje fotke sa narko-dilerima.

Sabahudin

pre 3 godine

VLAST JE DNO DNA. OPOZICIJA JOŠ GORA. A OVA PILJA (GDE JE NAĐOŠE?) NAJGORA !!! PROSTO ME SRAMOTA DA JE SLUŠAM. ŽENA ZRAČI GLUPOST.

Nikola

pre 3 godine

mnogo pitanja na sve strane, niko ne odgovara. najbolje da se sva pitanja šalju direktno zagorki dolovac.

Miro

pre 3 godine

Ostao sam bez posla zbog kovida. Ratni sam veteran iz ratova koje Srbija ne priznaje. Nisam krivicno gonjen niti osudjivan. Molim sve ljude dobre volje da mi kazu kako da se zaposlimnkao perac prozora ili da se bavim necim ka Marinka za mnogo manju platu( samo da platim racune i prezivim). Radit cu mnogo bolje od nje. Kvalifikovaniji sam u bilo kojoj oblasti. Tecno pisem i govorim dva jezika. Upravljam brodovima do 100000 brt. Posedujem ABC kategoriju i polozemn ispit za WKV vozaca. Rukujem svim pesadiskimnoruzijem i ne samo pesadiskim. Inace sam 1967 godiste al kao takav imam odlicnu zdravstvenu sliku i nemam stomak u obliku burenceta. Neka mi neko kaze kako mogu biti istrazivacica za bezbednost ili ovi bezbedosnovojni analiticari bez skole ( koju posedujem) i ratnog iskustva ( kojeg imam i previse). Hvala

Doca

pre 3 godine

Slušao sam malo ovu Pilju na rts1. Sklonite je molim vas. Ona samo ponavlja dve rečenice koje je naučila o lopovluku umesto da zaista predstavlja svoju stranku.

Nešo N

pre 3 godine

Dobro bi bilo da nam Marinika kaže da li je i ona prala prozore pa se tako obogatila.

Milja R

pre 3 godine

Marinik sada nije nidošta. Smišlja kako da dokaže kako je stekla svoju imovinu.

Glasinac

pre 3 godine

Kako se približava datum o primeni Zakona o poreklu imovine, Marinika je van sebe.

Marko

pre 3 godine

Marinika je obicna lazljivica i to mora svaki dan da se ponavlja...

Bane

pre 3 godine

Dakle gospodja Pantic Pilja nije ni svesna kolko gresi sa svojim stavom i istupima. Treba da pregleda svoje nastupe potpuno su besmisleni i neubedljivi. Menjajte gospodjo nesto ovo vam ne valja. protivnici vam uzimaju duele.

XXL

pre 3 godine

Svaka čast na komentaru uopšte ne shvataju koliku štetu čine svojim istupanjima ti režimski tupsoni kada progovore što često hoću kroz komentar da predočim al' džabe kad je neko glup, a umisli da je bitan.

Amer

pre 3 godine

Ova buljava bi trebala da cuva krave, a ne da prica gluposti, ona I Vucic zajedno pokazuju primitivizam u Srbiji, dve budale nepismene.

MareNS

pre 3 godine

Ova nesretnica iz SNS da zna nesto ne bi pitala...

Pera

pre 3 godine

Opa,pa i Marinika je povezana sa narko katrlima.

Ana

pre 3 godine

Ne ocekujte odgovor od te zenske karikature jer ce u svojoj odbrani i u cilju izbegavanja istog odmah poceti sa kompleksom zrtve i verovatno ce spomenuti neki linc koji se ciljano vodi protiv nje. Klasika, nije da nismo culi takve bedne izgovore izbegavanja!

Sara

pre 3 godine

Ajde Tepcika, pokazi se koliko si jaka sada posto se hvalis cinjenicama i mahanjem papira. Ajde da te vidimo sada konkubino Djilasova.

Ana

pre 3 godine

Ne zna Marinika da odgovori na konkretna pitanja, koja su u formi istine.

Olja

pre 3 godine

Tesko je da ce ta moralna nakaza i potpisnica da su Srbi genocidan narod bilo sta reci. Pa da li vi mislite da ce ona priznati to. Nema sanas, ta matora kokoska je samo tu kao portparol onog tajkuna i njena uloga je poznata, dizanje prasine jer se opozicija odavno odkacila od one prave politke koju bi trebala da vodi za gradjane ove zemlje i prelsa na cistu gerilu rusenja vlasti. Nardo je tu samo da pod pretnjom glasa za njih ili mozda za 3000 dinara.

Ema

pre 3 godine

Koliko mi je patolski ogavna ta Tepicka. Koliko govedo mozes da budes od coveka da glumis neku brigu i neki patriotizam i kao borsi se za narod, protiv korupcije i generalno protiv svega loseg za zapravo si definicija svega onog sto ne bi trebalo. Ta moralna karikatura od zene je samo uzurpator i njena svrhe je da dize prasinu za svog makroa Dragana Djilasa!

Anita

pre 3 godine

Marinika ne barata materijom u kojoj ima istine.

Eka

pre 3 godine

Mora da saceka sta da podlo smisli sa svojim Djilasom pa da uzvrati udarac...

Misss

pre 3 godine

Ovamo pravda jedno,drugo ,trece, a vidi ti nju davala nivca narko dilerima... Cekamo, cekamo i cekamo odgovor...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija