• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Avaz

01.03.2021

21:35

HVALA VUČIĆU, NAŠE POLITIČARE NEKA JE SRAMOTA! Sjajne reakcije građana BiH pred dolazak predsednika Srbije!

Politika

HVALA VUČIĆU, NAŠE POLITIČARE NEKA JE SRAMOTA! Sjajne reakcije građana BiH pred dolazak predsednika Srbije!

Podeli vest

Nakon najavljene posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića nižu se pozitivne reakcije tamošnjeg stanovništva, i pohvalno pisanje medija o uspesima naše zemlje sa imunizacijom

Kako piše Avaz, BiH je ostala jedina država u Evropi koja još uvek nema vakcinu protiv korona virusa. Iz tog lista navode da je Srbija uspela za to vreme da nabavi čak četiri vrste vakcina, i da je druga država u Evropi po imunizaciji.

Foto: Printscreen

Tekst potpisa

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra stiže u posetu našoj zemlji, prilikom čega će donirati i 10.000 vakcina. Ovaj Vučićev potez direktan je šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH, ali i hvale vredan čin i gest srpskog predsednika koji će na ovaj način barem donekle ublažiti štetu katastrofalne nesposobnosti naše zemlje - piše Avaz.

Ovaj veliki čin su prepoznali i građani Bosne i Hercegovine, koji su u komentarima ispod "Avazovog" teksta redom pozdravljali Vučićev potez, ali i nisu krili razočarenje vlastima u BiH.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 3 godine

Da nećete da ga opet sačekate kao pre par godina uSrebrenici....nezahvalna st..o!

mile

pre 3 godine

jedno nedoumica,ko je platio ili će platiti te vakcine koje poklanjamo bosancima? da li pita neko građane srbije da li žele da plate svojim parama bakirove sledbenike i istomišljenike,posle niza uvreda i ponižavanja u proteklih nekoliko godina. toliko imaju doseljenih iz UAE,Kuwait-a koji se jako bogati pa mogu petkom da podele vakcine a ne da čekaju ove iz ćetnićke srbije....valjda ćete objaviti komentar,nadam se.

Stojan

pre 3 godine

Vucic je jedva izvukao glavu na ramenu vec jednom, a sta moze da se dogodi drugi put. Kako on ne moze da shvati sa kim ima posla.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija