• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.03.2021

20:06

MONSTRUOZNE PRETNJE SMRĆU GLAVNOM I ODGOVORNOM UREDNIKU INFORMERA! "Dragan J. Vučićević mora biti ubijen!"

Politika

MONSTRUOZNE PRETNJE SMRĆU GLAVNOM I ODGOVORNOM UREDNIKU INFORMERA! "Dragan J. Vučićević mora biti ubijen!"

Podeli vest

Na Informerovom portalu pojavile su se jezive pretnje smrću glavnom i odgovornom uredniku Draganu J. Vučićeviću. Nadležni organi biće obavešteni, a novinare Informera ovo neće sprečiti da nastave profesionalno i objektivno da izveštavaju

U komentaru na vest pod naslovom "VODITELJ NOVA S DIVLJAO ZA VOLANOM! Darko Mitrović vozio duplo brže od PROPISANOG OGRANIČENJA!" stoji poziv na ubistvo glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića.

- Dragan J. Vučićević mora biti ubijen. Go*no raspalo udarićemo te kad se najmanje nadaš i gde će najviše da te boli. Gagi sve ima svoj kraj - piše u komentaru osobe koja se potpisuje kao "Orlovi iz Njujorka". 

Foto: Privatna arhiva

Jeziva poruka ostavljena na Informerovom portalu

Nadležni organi biće obavešteni o ovom slučaju u cilju pronalaženja osobe ili osoba koje stoje iza ovih pretnji.

Dnevni list Informer i portal Informer.rs nastaviće odgovorno da obavljaju svoj posao i objektivno da izveštavaju o svakoj osobi i situaciji, uprkos pritiscima. Pravo čitalaca na istinu niko neće zaustaviti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
niko32

pre 3 godine

Ali kako je ta poruka zavrsila na portalu kad se sve poruke prvo proveri preko nego se objave? (kao i ova moja poruka)

Bojan

pre 3 godine

Od kada vas admin tim odobrava ovakve postove ahahhaha provaljeni ste

Milan63

pre 3 godine

Sve ovo je prevršilo svaku meru i država mora jednom da se obračuna sa potencijalnim ubicama koje prete novinarima. Isuviše se namnožilo poremećenih tipova koji koriste društvene mreže za ovakve pretnje i trebalo bi da ih što pre odgovarajuća služba MUP-a za tehnološki kriminal identifikuje, pohapsi i preda sudskim organima. Vučićević je odličan i beskompromisan novinar i treba ga zaštititi od ovakvih monstruoznih pretnji. A nešto i ne vidim da su se povodom ovoga oglasila novinarska udruženja. Jad i beda.

perican

pre 3 godine

Tačno tako Milane! Pa stvarno je ovo prevršilo svaku meru.

Smrad

pre 3 godine

Baš ne od svih moderiranih komentara taj prošao. Aj da vidimo oće li ovaj da prođe.

alekmaric93

pre 3 godine

to su kukavice najvece, ti koji prete po komentarima i drustevim mrezama

Saradžogla

pre 3 godine

Вучићевићу,синко,да ти каже стари Џоле ... Ако неко заиста жели да те,не дај боже,убије он ТО НИКОМЕ НЕ ГОВОРИ! Зуцне ли некоме кад тад тај открије.Јавне претње иду на суд!А наше судство је ... је ... Добро,да се не изражавам!СУДИЈЕ УГЛАВНОМ НЕМАЈУ АУТОРИТЕТ? ПС.Вучићевићу,да не иритираш?За почетак толико.

Čiko

pre 3 godine

Kakav god da je, nikom netreba pretiti ubistvom već pametno kritikovati.

Predragm

pre 3 godine

Ja bih ozbiljno shvatio ovu pretnju. Ako su ovi krimosi sposobni da ubiju predsednika onda je ovaj Vucicevic nadrljo. Previse mafijasa je spominjo u svojim novinama tako da je najbolje da trazi policijsku zastitu. Sto je sigurno sigurno je.

moravka

pre 3 godine

Samo ti pisi istinu ,da znamo ko su kriminalci i lopovi,Srbija ima jos uvek postene gradjane i nece dozvoliti da se tebi ili bilo kome postenom nesto lose desi:))

Boris

pre 3 godine

Cuj orlovi iz Njujorka ,gamad iz iz drzave zla da sam vlast niti jedan Srbin koji je u SAD ne bi mogao da udje vise u Srbiju a pogotovo oni sto su otisli posle 99-te ,Vucko neboj se takvih to je nistarija ispranog mozga bez nacionalnog ponosa

rekla kazala

pre 3 godine

Tako ti je to kad neki komentar objavite a neki i nepustite.Pa sad kao neko preti ,pa pustite da narod otvoreno komentarise a vi ga cenzurisete,pa sto taj niste cenzrisali.Sere mi se vise od toga rekla kazala ,alo samo fotografija i ime ,a to n,n, lice ili m,i.ili j.p.inicijali ma koga to zanima .Pa da ti je i pretio sta se to nas tice evo i meni je juce pretio komsija i sad ti objavi da sam i ja ugrozen.Ko se bavi javnim zivotom mora da se nosi sa time ne zamarajte narod .

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija