• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: uns.org.rs

04.03.2021

09:34

UNS OŠTRO OSUDIO NAPAD NA GLAVNOG UREDNIKA INFORMERA: POLICIJA I TUŽILAŠTVO DA HITNO OTKRIJU KO STOJI IZA PRETNJI SMRĆU DRAGANU J. VUČIĆEVIĆU!

Politika

UNS OŠTRO OSUDIO NAPAD NA GLAVNOG UREDNIKA INFORMERA: POLICIJA I TUŽILAŠTVO DA HITNO OTKRIJU KO STOJI IZA PRETNJI SMRĆU DRAGANU J. VUČIĆEVIĆU!

Podeli vest

Udruženje novinara Srbije oštro osuđuje pretnje smrću koje su Draganu J. Vučićeviću upućene na sajtu dnevnog lista Informer

 

UNS poziva policiju i tužilaštvo da hitno istraže ko stoji iza naloga "Orlovi iz Njujorka" sa koga je upućen poziv na ubistvo Vučićevića, a kolege da osude svaki vid nasilne retorike koja kreira atmosferu za direktne pretnje smrću kakva je poslednja – glavnom i odgovornom uredniku „Informera“. 

Uzdržavanje od nasilne retorike i pretnji je preduslov za bezbedan, slobodan i nezavisan rad medija.

Podsetimo, na Informerovom portalu pojavile su se jezive pretnje smrću glavnom i odgovornom uredniku Draganu J. Vučićeviću. 

U komentaru na vest pod naslovom "VODITELJ NOVA S DIVLJAO ZA VOLANOM! Darko Mitrović vozio duplo brže od PROPISANOG OGRANIČENJA!" stoji poziv na ubistvo glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića.

- Dragan J. Vučićević mora biti ubijen. Go*no raspalo udarićemo te kad se najmanje nadaš i gde će najviše da te boli. Gagi sve ima svoj kraj - piše u komentaru osobe koja se potpisuje kao "Orlovi iz Njujorka". 

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zajko Kukurajko

pre 3 godine

nije problem sa odgovaranjem pred "vrhovnim državnim i EU" sudovima, gde advokati sa 'svedocima' mogu da manipulišu i brane... ali šta ćete reći kad vas Vrhovni Nebeski Sud prema rečima iz Svetog Pisma, knjiga proroka Isaije 26:20 i 21 bude pozvao na odgovornost? tamo piše: 24. "Hajde, narode moj, uđi u svoje odaje gde ćeš biti na sigurnom, i zatvori vrata za sobom. Sakrij se načas dok ne prođe gnev. 21. Jer evo, Svemoćni Bog izlazi iz svog prebivališta da pozove na odgovornost [sve odgovorne] stanovnike zemaljske zbog njihovih prestupa..." neki od njih to zovu Sudnji Dan, ali 'misle, daleko je...'

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija