• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2021

12:37

BEČIĆ: Borba protiv kriminala mora biti bespoštedna bez obzira na to do koga će istraga da nas dovede!

Politika

BEČIĆ: Borba protiv kriminala mora biti bespoštedna bez obzira na to do koga će istraga da nas dovede!

Podeli vest

Srbija pokazuje da je ozbiljna država i da je naš državni vrh na čelu sa predsednikom Vučićem rešen da se do kraja obračuna sa organizovanim kriminalom. Borba protiv organizovanog kriminala i prvenstveno Belivukovog klana mora biti bespoštedna, bez obzira do koga će istraga da nas dovede, izjavio je predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić

 

- Ovo je slučaj u kom se mora doći do samog vrha mafije i do svakog pojedinca iz državnih struktura koji je stajao iza te organizacije i sarađivao sa njom na bilo koji način. Počinioci moraju odgovarati za sva krivična dela koja su počinili, naročito za monstruozna ubistva koja su normalnom čoveku nezamisliva. Posebno se mora do kraja rasvetliti i procesuirati nezakonito prisluškivanje predsednika Vučića i članova njegove porodice. To je ozbiljan slučaj ugrožavanja bezbednosti predsednika koji ne sme ostati do kraja nerasvetljen - rekao je Bečić i dodao:

- Nama u tom slučaju jeste bitan pojedinac koji je pritisnuo taster, ali mnogo nam je bitnije da dođemo do nalogodavaca. Možda ćemo u toj istrazi doći do pojedinih državnih funkcionera i visokih funkcionera naše stranke, ali to ne sme biti prepreka da se ovaj slučaj do kraja istraži i da svi odgovorni budu izvedeni pred lice pravde.

Borba protiv mafije, istakao je Bečić, nije političko, već je pitanje nacionalne bezbednosti, i mi moramo dati i lični doprinos da potpuno očistimo delove bezbednosnog sektora od pojedinaca koji su sarađivali sa mafijom i bili logistika u zaveri i pokušaju prevrata i na kraju i fizičke eliminacije predsednika Vučića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija