• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2021

10:19

UVEK POSTOJI MOGUĆNOST DA SE DEO SISTEMA OTRGNE! Dačić: Država je pokazala odlučnost u borbi protiv mafije, istraga da utvrdi kako je išla linija komandovanja

Politika

UVEK POSTOJI MOGUĆNOST DA SE DEO SISTEMA OTRGNE! Dačić: Država je pokazala odlučnost u borbi protiv mafije, istraga da utvrdi kako je išla linija komandovanja

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije i lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je danas da je moguće napraviti paralelnu strukturu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a da istraga mora da utvrdi ko je to znao i ko je pružao logističku podršku kriminalnim grupama


On je za TV K1 naveo da nema dovoljno informacija da bi mogao da komentariše ulogu ministra unutrašnjih poslova u svemu tome.


"Svakako je to bacilo lošu sliku na Ministarstvo unutrašnjih poslova. Druga je prisluškivanje predsednika i članova njegove porodice. Istraga mora da utvrdi kako je išla linija komandovanja", naveo je Dačić.

Rekao je da smatra da uvek postoji mogućnost da se deo sistema otrgne i da je ovde pitanje da li je to bio otrgnut deo sistema u policiji i do kog nivoa je išla logistička podrška, a da viši nivoi policije nisu u to bili uključeni.

"Pozdravljam borbu protiv kriminala i očekujem da će borba ići do kraja. Bilo bi logično da to uradio i opozicija da svi podrže borbu protiv kriminala. Očigledno da je sistem nelegalno korišćen i zloupotrebljen. Ko ga je koristio i do kog nivoa istraga treba da utvrdi", naveo je Dačić.

Navodi da je država je pokazala odlučnost u borbi protiv mafije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Postoji i objektivna odgovornost. Ako neko ko je na čelu MUP-a ne zna šta mu rade potčinjeni koji prisluškuju predsednika Republike, najmanje što može da uradi je ostavka na sadašnju dužnost dok se situacija ne raščisti. Tako je bilo i sa gospodinom Gašićem kada je napravio onu verbalnu grešku i podneo ostavku, a sada se vratio u politički život i pokazao kao jedan od najboljih šefova BIA.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija