• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

08.03.2021

22:19

PROFESOR VOLI KOKAIN I DEČAKE! Šokantna prepiska Vladimira Vuletića s tinejdžerom!

Politika

PROFESOR VOLI KOKAIN I DEČAKE! Šokantna prepiska Vladimira Vuletića s tinejdžerom!

Podeli vest

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan ima toliko putera na glavi da ga ne može oprati ni Dunav ni Sava

Osim zbog šurovanja s monstruoznim klanom Velje Nevolje ovaj profesor Pravnog fakulteta uskoro bi mogao da bude uhapšen zbog pedofilije, kokaina, organizovanja orgija sa dečacima, a u policiji bi mogao da propeva o tome kome je tačno plaćao seksualne usluge i kako je muljao u vezi sa ispitima, piše sutrašnji Objektiv.

Iz prepiske do koje je Objektiv došao i koju objavljuje u sutrašnjem broju, jasno se vidi da Vuletić voli maloletne dečake. U dopisivanju sa osobom koja mu se lažno predstavila kao 16-godišnjak, on između ostalog navodi da ga mlađi neviđeno lože i da su mu oni od 16 i 17 godina, kako ističe, top.

Međutim, u delu prepiske u kojoj sa 16-godišnjakom ugovara trojku, on čak predlaže da dečak sa kojim sve to dogovara, dovede nekog, dodajući da bi "najbolje bilo da to bude neki klinac od 14-15 godina".

Plaćao za seks

Profesor Vuletić, koji se inače tokom prepiske služi žargonom i šatrovačkim, ističe i da ga "ne radi eskort", tj. plaćeni seks jer ne voli da to neko "odrađuje za pare", ali navodi i da ne beži od toga kad je trojka u pitanju, pa taj treći može da bude i onaj koga bi platio. Priznaje i da je plaćao za seksualne usluge, i to dvaput.

- Dvaput sam iskoristio, ali ribe... i to zbog do jaja seksa... To me loži kod riba. Međutim, seks sa ribom je jednolična, bleda senka seksa sa likom ako se energije poklope - pojasnio je profesor u prepisci.

Voli belo

U prepisci, do koje je Objektiv došao, pominje se i kokain, odnosno kako bi to profesor na šatrovačkom kazao "lobe" (belo). Vuletić priznaje da ga koristi i čak mu nije bilo jasno zbog čega mu je sagovornik "opljuvao lobe" da bi potom naveo da nije uzeo u obzir da je možda bila u pitanju droga lošeg kvaliteta, ili što bi Vuletić kazao "ko zna kakvo đubre".

- Ovo te radi ful fulova, a stepen kvaliteta je preozbiljan... Naravno i čistoće... Msm, ono, ja imam ske (šuške, pare, prim. aut) i mogu da priuštim to... Da nemam, ne bih uopšte uzimao pre nego li neko đubre... Lobe inače uzimam samo sa povodom... Nikako ovako da sednem gajbi sam, zablejim i šatro se radim... Uz lobe mora da je nešto onako uz još nekoga i da je obavezno zabranjeno, neistraženo - pojasnio je Vuletić.

Foto: printscreen

Kad se pretera

Vuletić navodi i šta belo može da uradi.

- Taj klinac je posle imao toliku grižu savesti da je zaćutao i nije odgovarao ni na šta... Ni pozivi, poruke, društvene mreže... Rekoh, on je izvalio sam str8 (strejt, prim. aut) ili bar sebe ubeđuje da je čist str8 koga je lobe potpun o ubacilo u razobručenje i to zabranjeno skroz... A probali smo sve i to obostrano... Prosečan kuronja, nemaju svi kao ti - napisao je Vuletić.

O vođi navijača

Vuletić u prepisci pomin je i osobu od poverenja, od koje, kako se zaključuje iz prepiske, i nabavlja kokain dobrog kvaliteta.

- Imam lika kome izrazito verujem, jedan je od vođa navijača i mi smo tu baš u dobroj priči... Kad bi iskusio moje, video bi koliko bi se oduševio, a u pravu si: keša, konekcija i svega toga ne fali, a to ti je, ako ćemo iskreno, prvi garant poverenja u mene i otklona sumnje u sve, pa i u kvalitet - naveo je Vuletić.

Klizav teren

Vuletić je u prepisci otvorio dušu i o tome s kim je bio. Upitan da li je bio s profesionalnim sportistima, odgovara:

- A, nisam. Zaista, iskreno, bar ne sa nekim profi i poznatim. Nije to lako da se organizuje, ti mora da si tu snalažljiviji od mene, a imaš početnu fizičku prednost, što nije zanemarljivo - naveo je profesor i dodao s kim je bio.

- Bio sam samo sa onim jednim futsalerom, sa ostalima ne, a na neke mogu samo da mislim, ali ne i da sumnjam. Ne pokazuju nikakav signal... Tu je klizav teren - ističe profa.

Upitan da li je bio s nekim i da mu je završio ispit, uz konstataciju maloletnog sagovornika da bi on to "koristio kao niko", Vuletić bez zadrške odgovara:

- Jesam, ovom futsaleru s kojim sam bio... Ali je to podrazumevajuće za mene ako imamo trajniji odnos... Mogu i ja formalno da koristim, ali kažem, klizav je to malko teren... Drugo je npr. da mi neko pošalje nekog, tad sam siguran - naveo je profesor Pravnog fakulteta.

Predator

Podsetimo, Objektiv je u današnjem broju objavio dve prepiske Vuletića od kojih se ledi krv u žilama.On bi u policiji naročito trebalo da pojasni svoj stav da "sve preko 12 godina više nije dete!" Naime, u jednoj prepisci Vuletić mladiću govori da je "robofil", dok ovaj njega naziva "pedofilom". Međutim, potom "prepošteni" Vuletić, obraćajući se mladiću, navodi da je terminologija koju koristi potpuno pogrešna i da deca nisu oni koji imaju više od 12 godina.

- Deca su do 12. godine po zakonu, a sve preko toga ne potpada pod taj termin strogo. Uzgred, danas sa 16 godina možete da se venčate - napisao je Vuletić u skandaloznoj prepisci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Vuletić se kao izvlači a kriminalci koristili sobe države institucije kao bunker u kojoj je on bio zamenik diretora i kao in sad ne zna ništa o tom ma ajde

Maja

pre 3 godine

Katastrofa, ne mogu ga dođem sebi od gnušanja.

milosobilic1389

pre 3 godine

Зашто само заменик да сноси последице...? А онај којег "замењује" ништа...? Е то је: дно - дна, што рече наш пок. Ђоле...!? Ако "Главни" није знао шта му "ради" - заменик...? Па само због тога мора да "оде"...! То је морални чин... А ако је ЗНАО...!? Е тек онда и он мора у ћорку...!!

Romanija

pre 3 godine

Pa sa razlogom se gospodin Vuletić plaši da će biti uhapšen.

Nešo N

pre 3 godine

Da li je moguće da su nam oni koji vole "belo" profesori na fakultetu.

Milja R

pre 3 godine

Onda se pitamo zašto je Vuletić podneo ostavku na visoku funkciju u FK Parizan, upravo kada mu je se veliki prijatelj našao iza brave.

Mihajilo

pre 3 godine

Skandalozno, strašno. Zar je ovo profesor pravnog fakulteta? Nadam se da će uskoro završiti pred sudom.

Ivan

pre 3 godine

Sramota ''profesore'' i vač čeka slična sudbina Belivuka i njegove ekipe!

Goran

pre 3 godine

Ovo je necuveno. On je bre gori kriminalac od Beovuka.

Mara

pre 3 godine

Strasno sta sve radi,a zna po drugima da pljuje.Fuj

Mirko

pre 3 godine

Profesor je preterao u svojim odvratnim igricama.Odvratno...

Jelena

pre 3 godine

Na koju foru je postao profesor da mi je znati...

Rajko

pre 3 godine

Ako je sve ovo istina, pravac zatvor. Pedofila ima tamo, neka im se pridruži. Strašno je da se ovakvi bave i obrazovanjem mladih ljudi.

Djordje

pre 3 godine

Ovde je rec o okorelom kriminalcu. Izbrukao je klub.

Raška

pre 3 godine

Ma pošten čovek voli lobe :) Zar ne i trojku sa maloletnicima, uzgred može mu se jer ima lovu! Eto zašto nije dao ostavku! Prosta stvar!

Tragač

pre 3 godine

I ko da mu veruje kad su svi dokazi protiv njega! Izgleda da se Vuletić opasno zavozao sa maloletnicima i ovim što zove lobe ;P

tale

pre 3 godine

ovaj čovek ne može više da predaje studentima

Majče

pre 3 godine

Ja stvarno ne znam bilo koga da je pedofil i da je normalan?

Vojko

pre 3 godine

A čovjek se ubi pravdajući na Đilasovim medijima i portalima.Posle ovoga pitanje je hoće li ga i Đilas podržati.

Jovana

pre 3 godine

Opaaa! Kokain i dečačići. A ja pomislih, fin neki čovek, ma nevinašce pravo!

Radivoje

pre 3 godine

Sramno je da se jedan prosvetni radnik ovako ponasa i da je i dalje na poziciji na kojoj je, sto pre da se ispitaju glasine i da se zakonski kazni i suspenduje sa mesta profesora.

Mily

pre 3 godine

Ocigledna je prijateljska veza izmedju Belivuka i Vuletica, a ko zna sta sve stoji iza svega toga! Ispitati do tancina medjusobnu povezanost i radnje ovih osoba i reagovati u skladu sa time!

Brana

pre 3 godine

Jezivo je sta je sve Vuletic radio . Afere njegove su od ranije poznate, treba ga kazniti

alex

pre 3 godine

Istina kad tad izadje na videlo i otkrije se ko je sta radio

Maja

pre 3 godine

Za pedofile nema milosti. Po skracenom postupku na robiju 40 godina.

lena

pre 3 godine

Ja se nadam da će Vuletić ubrzo biti ispitivan na poligrafu.

ivana

pre 3 godine

MUP treba da privede Vuletića i da ga sasluša vrlo brzo.

lena

pre 3 godine

Ni nista cudno, lako je bilo povezati konekciju jer je par dana po hapsenju Belivuka i njegove ekipe, Vuletic je podneo ostavku na mestu podpredsenika FK Partizan

Grgur

pre 3 godine

Pa podneo ostavku kad je izaslo u stampi da Nevolja ima platu 5000e u Partizanu. Svaki mesec.

pavle

pre 3 godine

Odlično su sarađivali Vuletić i Velja dok su imali koristi jedan od drugog.

Tanja

pre 3 godine

Profesor treba deci da bude uzor i pedagog; ko je sve profesor danas, najveći šljam?

Dama bez blama

pre 3 godine

Au bre, pa ovaj je veci izdajnik, nego sto izgleda?

Zaklina Bejbe

pre 3 godine

Da nije njega i njegove iz politicke scene pominjao Juric svojevremeno?

Mile Bambus

pre 3 godine

Tuzno je da se ovakvi i pitaju za nesto. Antipatican je cim ga pogledas.

Jeca

pre 3 godine

Ocigledno je da su Vuletic i Belivuk stari saradnici...tu nema sta. Dzabe se sad Vuletic pere

Marko Brutal

pre 3 godine

Pa da, normalno je da "pošten" čovek voli belo, a i dečake. Bože kakav je to pajser i psihopata!

Kaja

pre 3 godine

Vuletic zapravo predstavlja veliko zlo za drustvo. Za pedofiliju se ide u zatvor. Bolesnik. Psihopata. Ne mogu njega oprati ni sve vode ovoga sveta.

Tomica

pre 3 godine

Ovu "poštenjačinu" treba što pre zatvoriti! Malo belo, malo mlado, pa opet belo... Jel je realan on?! Degen!

Marija

pre 3 godine

Muka mi je od same pomisli da je ovakav debil još uvek na slobodi!

Sandra

pre 3 godine

Profesor pravnog fakulteta treba da bude pod hitno uhapšen zbog više krivičnih dela: zbog šurovanja s monstruoznim klanom Velje Nevolje, kokaina, orgijanje sa dečacima, muljanje u vezi sa ispitima.

Tanja

pre 3 godine

On je jedan najodvratniji bolesnik koji zasluzuje da bude iza resetaka, a evo isplivale se brojne prepiske,cime se sve covek bavi.Uzas.

dp

pre 3 godine

Još jedan razlog da se postupi po hitnom postupku i što pre reši ovaj slučaj.

Vlajko77

pre 3 godine

Iskreno se nadam da ce ovaj gospodin Vuletic biti uskoro iza resetaka ! Strasno !

Sara

pre 3 godine

Narod je u soku kakav je profesor on to, kojok deci je predavao, ako se ovako bahato ponasao prema njima, to sve treba da ispliva u javnost i njemu zabraniti da radi vise taj posao, pravac iza resetaka.

Ivana

pre 3 godine

Boze Boze, nije tebi mesto kao profesoru.......

Marija

pre 3 godine

Da li ovaj covek nesto voli da radi sto je normalno? A ne droga, kriminal i evo sad i seksusalni odnosi sa maloletnim decacima.Ovo je van svake mere, ni pas sa maskom ne bi pojeo.

Una

pre 3 godine

Nekim ljudima prosto nije mesto na ulici sa drugim ljudima. Ovako nesto moze samo ekstremno bolestan covek da napise. Ovo je tipican slucaj za hopsitalizaciju i rehabilitaciju. Ma ovakve ne pustati na ulicu niti im bilo kakvog pardona dati, zatvor i bez bilo kakvih mogucnosti da se vadi na neuracunljivost ili da pokusa da na neki drugi nacin izbegne kaznu. Ovakva gamad je za istrebljenje!

Tina

pre 3 godine

Drzava mora da reaguje i privede sve saucesnike i saradnike mafijaskog klana, nema vise zasticenih!

Ana

pre 3 godine

Ti profesor, ti u sportu??? Ovakve srpati tamo gde im je mesto, iza resetaka, dozivotno!

kole

pre 3 godine

Treba čoveku omogućiti dobre cimere kako bi uživao.

Sonja

pre 3 godine

Sta je sa ovim uciteljima ...profesorima..pa oni su bas porocni

Marija

pre 3 godine

Ne znam šta više da kažem, nemam reči sve sam više iznenadjena.

Marija

pre 3 godine

Užas i Vuletića treba da stvarno bude sramota!

Željko

pre 3 godine

Kad su već sveznajuće novine (Informer), onda bi bilo lepo od njih da nam odgovore na sledeća pitanja: A) Kada su sledeći fudbalski klubovi odigrali makar nerešeno sa Zvezdom: Vojvodina, Radnički (N), Napredak, Čukarički, Spartak, Novi Pazar, Mladost (L), Radnik (S), Proleter...? B) Zašto su institucije zvaničnog Beograda parsecima udaljene od Svete Srpske Zemlje? V) Zbog čega Republika Srpska znatno više inklinira Velikoj Hrvatskoj, negoli Prostoproširnoj Srbiji? G) Zašto u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Brozovoj Srbiji imamo, minimalno, 30% ultrasiromašnih pravoslavnih Srba?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija