• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2021

09:19

NASTAVLJA SE HAJKA PROTIV VUČIĆA, ZA SVE JE KRIV SAMO ZBOG JASENOVCA! U napadu na predsednika Srbije Hrvatima se pridružio Dinko Gruhonjić sa svojim MENTOROM ĐILASOM!

Politika

NASTAVLJA SE HAJKA PROTIV VUČIĆA, ZA SVE JE KRIV SAMO ZBOG JASENOVCA! U napadu na predsednika Srbije Hrvatima se pridružio Dinko Gruhonjić sa svojim MENTOROM ĐILASOM!

Podeli vest

Hrvatski Večernji list, koji je praktično bilten vladajuće koalicije u Hrvatskoj, juče je na bestidan nacin, u tekstu punom mržnje i najnižih uvreda koje prevazilaze granicu svakog iole korektnog ponašanja, napao predsednika Aleksandra Vučića, ali i ceo naš narod i državu Srbiju. Sa velikim zadovoljstvom tim napadima su se pridružili list Dnevno koji podržava politiku Dragana Đilasa i programski direktor NDNV Dinko Gruhonjić čiji je mentor upravo Đilas, a Vučić im je jedino kriv zbog Jasenovca

 

Dinko u svom autorskom tekstu za portal Slobodna reč besramno naziva sve one koji su gledali film Dara iz Jasenovca "moralnim idiotima" i naziva srpski narod "zločincima i kreatorima genocida".

Foto: printscreen

Sa druge strane, proustaški portal Dnevno koji zdušno daje podršku Draganu Đilasu piše o srpskim udžbenicima iz srpskog jezika, istorije i geografije za koje je Vučić rekao da će do sada moći da ih piše samo država, i da se o Jasenovcu više ne može učiti samo "deset minuta na jednom času". 

Foto: printscreen

 

Sada je potpuno jasno zašto je Večernji sinoć napao Vučića, a Dnevno mu se zdušno pridružio, uz pomoć domaćih poput Dinka. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milos

pre 3 godine

Smeta im sto su gradjani imali priliku da vide kako je to bilo u Jasenovcu po nasu decu i jos u blazem obliku.Domacim izdajnicima na celu sa Djilasom smeta sve sto je Srpsko

milosobilic1389

pre 3 godine

... Хрвати као нација су изузетно фрустрирана нација са ИРАЦИОНАЛНИМ комплексом - ниже вредности у односу на православне Србе...! Отуда и грађење КОНЦ-ЛОГОРА Јасеновац и Стара Градишка као и масовоно убијање српске деце у тим конц - логорима, јер само потпуним ГЕНОЦИДОМ и тоталним истребљењем Срба, они се могу „излечити“ од тог ирационалног комплекса „ниже расе“ , који носе у себи у односу на православни - поносити српски народ, који је остао ПРАВОВЕРАН - упркос изложености стравичном, може се казати: ПАТОЛОШКОМ ГЕНОЦИДУ хрватске државе почињеном у три последња рата од стране хрватских нацистичких умоболника... – предвођених, од Бога потпуно отуђеног Хрватско - католичког клера...! Сама чињеница, да је једино у Хрватској за време рата, постојао дечији КОНЦ-ЛОГОР за српску децу... Говори сама по себи...! То у светској историји, никада и нигде није било забележено...!

Komandant 1001

pre 3 godine

Ja bi' pre rekao da Hrvati nebi stigli biti takvi, kao 1941 i 1991 da onaj suludi kralj Aleksandar nije odbio amer.preds.Wilsona, svoga oca Petra i svoga Vojvodu Mišića, kada mu je Wilson dao deklaraciju Senata da oformi državu Srbiju sa onim zemljama gde su Srbi većina ili relativna većina....kada mu je otac Petra rekao: " Sa Hrvatima nikada"...a Mišić :" Vaše Visočanstvo, ujedinjenjem sa Hrvatima obit' će vam se o glavu....ali sve je to suludi kralj glatko odbio i sebe osudio na političkog samoubicu, kojeg su ga rešila "mila braća" (kako je znao govoriti za Hrvate) i skinuli mu glavu u Marseju i ....tako u amanet ostavio Srbe da pate na daljna vremena tačka !

Marijana

pre 3 godine

Uspeh Srbije niko ne može da porekne i to je ono što je ogroman trn u očima Hrvata.

Katarina

pre 3 godine

Zanimljivo je da su Hrvati baš sad udarili po propagandi protiv Vučića, nakon emitovanja filma o Jesonovcu! A da celu priču podržava Đilas! Slučajnost, hm...

Majče

pre 3 godine

Pa da Vučić je kriv jer javno govori o Jasenovcu , o stradanju srpskog naroda! To smeta Hrvatima,a vidim i domaćim izajdinica!

Ika zmaj

pre 3 godine

Smeta im Jasenovac i film, smeta im sve što ima veze sa Vučićem! A vreme da i to ne zavisi od Vučića?

Marija

pre 3 godine

Svima smeta uspeh i besprekorna karijera.To mu ne oprastaju.

latinka22

pre 3 godine

Срамота, шта нам нон стоп нападају председника...ју,ју,ју...

alex

pre 3 godine

Djilas je stao i na stranu Hrvata samo da bi bio protiv Vucica i Srbije

Jovana

pre 3 godine

Kome smeta sećanje na zločin je i sam zločinac. Ili kao što Gruhonjić, kada je verovatno mislio na samog sebe, reče - moralni idiot.

Slavka

pre 3 godine

Vucic je meta svih onih koji pljuju po srpskoj istoriji, srpskom stradanju, srpskoj istini. Zalosno je kada hajku vodi "srpski politicar"-Djilas. Time je javno priznao da je antisrbin koji se prodao za sitne novce.

Robi

pre 3 godine

Riđi tajkun Đilas će se udružiti i sa crnim đavolom, samo da sruši predsednika države Vučića, da bi se dokopao vlasti, a samim tim i drzavne kase.

Dana

pre 3 godine

Pa ovi Hrvati svojataju i Teslu a ceo svet zna da je bio srpski velikan.

Milan

pre 3 godine

Ljudi ,drže nam lekcije oni čiji su očevi i preci hteli da zatru sve što je srpsko.

Anka

pre 3 godine

Apsolutno netacno. Zahvaljuci Dari ceo svet moze da vidi istinu koja se decenijama krila.

Niški

pre 3 godine

Šta bre više hoće od nas?! Njihova mržnja nema kraja.

Mikica

pre 3 godine

Ovi su više prešli svaku meru! Sigurno neće oni da nam pišu udžbenike! Sramota.

Mikica

pre 3 godine

Mogu oni da napadaju Vucica , ali to nece sakriti istinu o Jasenovcu.

Milica

pre 3 godine

A Djilas kao da nije Srbin, pa neka ide u Hrvatsku da zivi, jer ocigledno tamo ima dosta prijatelje, koji su okoreli protivnici Vucica

Nikola

pre 3 godine

Film "Dara iz Jasenovca" je odličan podsetnik svima na događaje koji se nikada ne smeju zaboraviti.

dp

pre 3 godine

Da ništa nije radio predsednik a da je podržao ovaj projekat otkrivanje istine konačno, dovoljno je.

Maki

pre 3 godine

То што Вучић смета Хрватима није ништа ново, као ни што смета Ђиласу и његовим пајтосима који су се извињавали за непостојеће злочине Срба и додворавали свима мрзећи сопствену државу. А шта друго очекивати од Хрвата и домаћих Србомрзаца који би и Српско име желели да избришу из историје. Своја злодела покривају урођеном мржњом. Такав атавизам нигде није забележен. Смета им Вучић само зато што је Србин, председнк који је Србин, који то са поносом каже и брани све што је српско, који ради на јачању Српске државе.

Vlajko77

pre 3 godine

Od Djilasa i kompanije nisam nista drugo ni ocekivao nego samo da napadaju naseg predsednika Vucica !

Sale

pre 3 godine

Ti i Dilas mozete samo da pu.e ku.c... (izvinite redakcijo)

toti

pre 3 godine

Ajde Djile kod Mila,gde ti je i mesto,pa tamo ako smeš pljuj po njemu.Ako podržavaš Hrvate ,podrži i Mila što je razorio Dubrovnik,pa nakačili nama.

Ivona

pre 3 godine

Steta samo sto je delic strasnih zlocina i stvari prikazan u filmu... jer to sto se stvarno desavalo, ne moze se snimiti... monstrumi!!!

Sanja

pre 3 godine

Ma mogu da vode hajke koliko hoce, ali nista tim nece postici, ni oni, ni opozicija...

Ana

pre 3 godine

Hrvati su kolektivno zatrovani mrznjom prema srbima.

Zoran

pre 3 godine

Pa treba ceo svet da vidi sta ste radili, steta sto kroz film ne moze sve da se prikaze...

caca

pre 3 godine

Veliki uspeh Srbije niko ne može da porekne,a ljubomorni mogu da nas ne vole,pogotovo što smo ogroman trn u očima Hrvata!

Teos

pre 3 godine

To tako prija kada ga Hrvati napadaju pa i u Sarajevu,to je siguran znak da Srbija ide u pravom smeru!Što se tiče filma mnogo više 'Srba'napada taj film i Gagu Antonijevića nego ustaša i tu dolazimo do glavne stavke...lako je rušiti Srbe i Srbiju kada imaš u prvom timu 'Srbe'koji za rad ličnih interesa uništavaju svoju državu i svoj narod a jako je bolesno pojavljivanje tih istih 'Srba' u javnom životu i blebetanje tipa mi ćemo...ne zveri i dzelati vlastitog naroda recite vi ste jer se vaši rezultati rada vide i osećaće se narednih 300godina!Možda Djilasu smeta film jer on je vežbao za film da bude u nekoj od uloga jer savršeno lepo plače ali to Gaga Antonijević nije hteo ni da razmotri jer se Djiki nije dobro uneo u lik uloge i te suze su izgledale tragikomične morbidne i bolesničke

Bezimeni

pre 3 godine

Za Hrvate i ostale iz okruženja iz bivše,propale države ništa novo! I u staroj,propaloj državi se negovala mržmnja prema Srbiji i Srbima! Ali,šta reći o Djilasu i sličnima koji seju mržnju prema narodu i državi od koje je pokrao bogatstvo,seje gnusne laži,a na najprljaviji način,uz podršku zakletih neprijatelja Srbije i Srpskog naroda,pokušava da stvori haos i dodje na vlast,umislivši da ga narod ponovo želi na vlasti? Čista patolo gija! Takvih mrzitelja sopstvenog naroda i države nema nigde na kugli zemaljskoj! Ako imaju zdrave pameti,i najokoreliji slebdenici Djilasove patologije shvatiće o kakvoj osobi se radi,da je krajnje vreme da se osveste!

Miki

pre 3 godine

Nemam reči o čoveku koji je toliko beskrupulozan da mu ništa nije sveto.

Milan63

pre 3 godine

Dinko Gruhonjić je poznati antisrpski šovinista koji slobodno piše šta hoće među "moralnim idiotima", kako naziva Srbe. Kada bi to radio u Hrvatskoj, i to rekao za Hrvate, neko bi tamo sigurno povukao vodu za njim.

Nana

pre 3 godine

Sve tim Hrvatima srpsko smeta jer su Srbomrsci.

zdenko

pre 3 godine

Oni koji su gledali Daru su "moralni idioti"??? Ja mislim da su njegovi tata i mama moralni idioti kad su uspeli da stvore "TO".

tale

pre 3 godine

smeta li im možda što će sve generacije u Srbiji da vide šta su ustaše radile

tale

pre 3 godine

i treba da se stide onoga što su ustaše radile u Jasenovcu

Ana

pre 3 godine

Istina je izasla na videlo, kada su obelodanili Jasenovac, a tebi je Djilase za to krivo.

Milan

pre 3 godine

Djilas oko sebe okuplja sve umobolnike, ali Vucku mogu samo POPUŠITI RACKU, PSI LAJU KARAVANI PROLAZE

Ljiljana

pre 3 godine

Đilas treba da odluči na koju će stranu,da li će biti uz narod Srbije ili uz Hrvate!

Kiko

pre 3 godine

Đilasu ništa nije sveto,pa ni Jasenovac u kome su poginuli naši ljudi,a sve u cilju da napada predsednika!

Marija

pre 3 godine

Istina je istina a to što im smeta šta ćemo.Uspeh se nikada takođe nije ni praštao pa im zato Vučić bode oči što Srbiju jača iz dana u dan sve više!

zoka

pre 3 godine

Jasenovac se dogodio i o tome ne treba ćutati.

Marko

pre 3 godine

Ma Vucic je verovatno kriv i za boj na Kosovu, samo ga za to jos nisu optuzili.

Semjon

pre 3 godine

Nije sluačajno da je ova vlast na čelu sa predsednikom Vučićem omogućila ovaj film. Svaki napad koji dođe treba posmatrati kao potvrdu uspeha ''Dare iz Jasenovca'', koja je bila neophodna našoj kulturi sećanja.

Eka

pre 3 godine

Dosadise vise sa ovim, promenite plocu. Film je izuzetan...

Prekobrojna

pre 3 godine

Djilase, umukni vise i shvati, NECE TE NAROD VISE! Pljuj koliko hoces, NAROD ZNA I VIDI SVE! Muka je vise svima od tebe i tvojih priglupih izjava, postupaka, od te t oje face. Skloni se bre vise, radi bilo sta samo pusti ovaj narod. Najbolje sto mozes uciniti je da se nikad i nigde vise javno ne pojavis i da se klonis srpskog naroda.

Uzt

pre 3 godine

Zasto nikada zrtvama jasenovackih logora nije placena neka odsteta.

Baki

pre 3 godine

Nemoguće da je Đilas i njegov brat zaradio silne stotine miliona evra kupio silne kuće , stanove , poslovne prostore , garaže , firme pootvarao i da je na sve to platio porez i sve doprinose .

Slavica

pre 3 godine

Od Hrvata nista novo oni pokazuju mrznju svaki dan...

Ivana

pre 3 godine

Tajkuni žele da opet profitiraju na ratu nekom novom. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. hvala predsedniku Vučiću koji zaista radi na tome da građani Srbije žive bolje.

Micojka

pre 3 godine

Pakao kroz koji su prosle zrtve logora Jasenovac nikad ne smeju zaboraviti. To sto nekima u Hrvatskoj smeta film o Jasenovcu, sve govori o njima.

Stefan

pre 3 godine

Hrvati nastavljaju sa svojom sramotom i nikako da prihvate da su njihovi sunarodnici ubijali Srbe u Jasenovcu i nekim okolnim logorima tako da se bojim da njima leka nema.

Jovan

pre 3 godine

Od Hrvata se ovako nesto i moze ocekivati ali je velika sramota za Djilasa koji zarad politickih poena gazi preko srpskih zrtava iz Drugog svetskog rata.

Bane

pre 3 godine

Na sve načine pokušavaju da spreče Vučića da otkriva istinu, ne ogovara njim ni jaka i sposobna politika Predsednika Vučića

Dejan

pre 3 godine

Istina će da se sazna I sav Srpska stradanja će da se znaju I da se ne zaborave tto je istina koja je skrivanja dugo godina

Rale

pre 3 godine

Vučić otkriva istinu koja je skrivanja 70 godina o stradanju Srba od strane Hrvata i to smeta određenim krugovima u regionu

Olja

pre 3 godine

Hmm... Treba je pozvati na informativni razgovor, pa je upitati odakle joj zapisnik

JOVAN

pre 3 godine

Srbi gledaju istinu snimanu po sećanju Smilje Tišme,nakon sedam i po decenija prikrivanja istine i nakon dve i po decenije od progona, imaju napokon slobodu da shvate cenu žrtvovanja svoje države i stvaranje zajedničke države sa pokrštenim slugama Vatikana. Istina o genocidu koji traje vekovima nad srbima,zbog apetita klerofašista i njihovog širenja prema istoku da bi ubijali,pljačkali i otimali .Naravno za njihove ciljeve treba da ratuju sluge hrvati ,ukrajinci i drugi pokatoličeni slaveni do zadnje kapi krvi i dokle ima takvih idiota spremnih za što veće zločine podržavaće ih, baš takve moralne nakaze kao taj Dinko.Zato srbi istina i kazna za izdajnike mora biti norma i aksiom patriotskog vaspitanja i udžbenike mora da Srbija štampa i decu da vaspitava.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija