• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.03.2021

20:06

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu: DAKA SE POZIVA NA ISUSA, A ZARAD MRVE VLASTI I ŠAKE NOVCA SPREMAN JE NA SVE!

Politika

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu: DAKA SE POZIVA NA ISUSA, A ZARAD MRVE VLASTI I ŠAKE NOVCA SPREMAN JE NA SVE!

Podeli vest

Reagovanje Milimira Vujadinovića, predsednika skupštinskog Odbora za dijasporu i Srbe u regionu a povodom strašnih optužbi koje je Daka Davidović izneo na račun srpskog predsednika Aleksandra Vučića, prenosimo u celosti

Neverovatno je šta je neko u srpskom narodu u stanju da uradi zarad vlasti i šake prljavog novca, stečenog kroz ko zna kakve poslove, pri tome se sve pozivajući na Isusa Hrista!


U najmanju ruku da je vernik i sledbenik Hristosovog učenja, kakvim se zaista predstavlja, nikada Daki Davidoviću ne bi palo na pamet da napadne i optuži bilo koga, za nešto za šta nikakve dokaze nema, a kamoli onoga ko bi mu trebao biti najbliži i najvažniji.


Zaboravio je Daka Davidović šta mu je sve omogućila Srbija i Republika Srpska, zaboravio je da je utočište u najtežim danima za sebe tražio upravo u Republici Srpskoj i Srbiji i na sva usta hvalio srpskog predsednika i državu.


Postavlja se jedno logično pitanje, kada je i koji Daka Davidović govorio istinu?  Da li onaj koji je u januaru prošle godine govorio da je Aleksandar Vučić zaslužan za srpsko jedinstvo, pozivajući se sve na Sv. Vasilija, slava mu i milost, ili onaj koji u martu ove godine Vučića optužuje za srpsko nejedinstvo i još gore, lažno optužuje za najteži zločin, pozivajući se na Isusa Hrista?


Biće da se ni jednom ni drugom Daki Davidoviću ne može verovati jer je to čovek koji je radi mrve vlasti i šake novca spreman uraditi sve najgore svom narodu.


Koliko god to frustriralo Daku Davidovića i njegove saradnike u Republici Srbiji, Aleksandar Vučić ostaje predsednik svih Srba gde god oni živeli,a potvrda toga, između ostalog, su i rezultati izbora na kojima je poslednji put izabran Aleksandar Vučić i koji su procentualno, upravo najubedljuviji bili na biračkim mestima koja su za tu priliku, otvorena u Crnoj Gori i Republici Srpskoj i nikakve laži Dake Davidovića neće sakriti tu činjenicu.


A Daka Davidović će već krajem ove sedmice imati priliku da se dokaže pred narodom u Nikšiću i onda tu svoju podršku uporedi sa onom koju uživa srpski predsednik Aleksandar Vučić.


Sa druge strane, na ove teške i strašne optužbe treba da reaguje nadležno tužilaštvo i utvrdi šta je stvarna namera Dake Davidovića i ostalih kriminogenih struktura koje pokušavaju destabilizovati i Srbiju i srpski narod na Balkanu uopšte a neka mu gospodnji sud Isusa Hrista sudi po pravdi Boga i onoga što čini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija