• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

11.03.2021

13:27

SNIMAK INTERVJUA "MISTERIOZNO" NESTAO! Šolakovi medijski kerberi iz N1 cenzurisali voditeljku jer je rasturila Vuletića! Foto/Video

Politika

SNIMAK INTERVJUA "MISTERIOZNO" NESTAO! Šolakovi medijski kerberi iz N1 cenzurisali voditeljku jer je rasturila Vuletića! Foto/Video

Podeli vest

Televizija N1, koja u svakoj prilici i na svakom mestu vodi hajku protiv državnog rukovodstva u Srbiji i režim optužuje za medijske neslobode, najbrutalnije je cenzurisala svoju voditeljku Minju Miletić

Sa zvaničnog Jutjub kanala N1 misteriozno je nestao snimak intervjua koji je voditeljka po povratku sa porodiljskog bolovanja uradila sa bivšim potpredsednikom FK Partizan Vladimirom Vuletićem, čije se ime u javnosti poslednji dana pominje u vezi sa hapšenjima Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe.

U tom intervjuu, voditeljka je Vuletiću postavila baš ona pitanja na koja bi javnost morala da dobije odgovor - kakve su njegove veze sa Belivukom, kada, koliko, kako i zašto je dolazio u takozvani "bunker" na stadionu Partizana, gde je policija pronašla oružje i narkotike.

VULETIĆ OPET ŠOKIRA: To na stadionu Partizana nije bio bunker nego restoran! VODITELJKA N1: Restoran sa oružjem i drogom?!? /VIDEO/

Na sva ta, kao i brojna druga pitanja koja bi Vuletić morao da objasni građanima, ali i pravosudnim organima, bivši potredsednik Partizana davao je nemušte odgovore, koji su više zamaglili nego rasvetlili ceo slučaj.

Foto: ATA Images

Vladimir Vuletić u SBPOK

Međutim, kada su videli da je vrag odneo šalu i da Vuletić nema ni jedan jedini odgovor na pitanja od značaja za javnost u Srbiji, Šolakovi medijski kerberi iz N1 pristupili su onom u čemu su najbolji, a za šta optužuju druge - surovoj cenzuri.

Tako je pomenuti snimak nestao sa Jutjuba, a na njegovom mestu nalazi se video koji je istog dana Miletićeva uradila sa potpredsednikom Stranke slobode i pravde, Borkom Stefanovićem, kao i intervjui sa drugim gostima.

Foto: printscreen

Snimak Vuletićevog gostovanja na N1 misteriozno nestao sa njihovog zvaničnog Jutjub kanala

 

Međutim, sasvim je simptomatično da je sa Jutjub kanala N1 "misteriozno" nestao baš snimak sa Vuletićem, dok su drugi ostali, iako je Vuletić poslednjih dana medijska zvezda broj jedan medija bliskih opoziciji.

Ima li se u vidu celokupna medijska operacija koju su Šolakovi propagandisti ovoga puta sproveli, jasno je da su takozvani nezavisni mediji sve vreme zapravo Vuletiću vodili kampanju sa ciljem da od njega naprave žrtvu režima a ne nekoga ko je Belivuka nazivao "bratom".

Inače, deo snimka sa nemuštim odgovorima Vuletića zbog kojih je N1 cenzurisao Minju Miletić ipak je objavljen na drugim Jutjub kanalima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Katja

pre 3 godine

Morali su da obrisu kako bi sacuvali Vuletica,jer je ovih dana u centru paznje i optuzen da ima veze sa Belivukom, a on je njihov pa moraju da ga cuvaju.

Marko

pre 3 godine

Proverio,ima ga na zvanicnom n1 youtube kanalu.

Lazni Bot

pre 3 godine

Pa kao i sto su neatali snimci na naplatnoj rampi,Rusenja u Savamaloj,ubistva Ivanovica

Ognjen

pre 3 godine

Dođe vreme da su Šolakovi i Đilasovi mediji morali da misteriozno sklone video snimak, gde su cenzurisali svoju voditeljku Minju Miletić jer je rasturila Vladimira Vuletić.Jer je ovih dana u centru pažnje i optužen da ima veze sa Belivukom, a on je njihov pa moraju da ga čuvaju.

mira

pre 3 godine

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan ima toliko putera na glavi da ga ne mogu oprati ni Dunav ni Sava!

mira

pre 3 godine

Policiji će morati da propeva o tome kome je tačno plaćao seksualne usluge i kako je muljao u vezi sa ispitima!

mira

pre 3 godine

Nadam se da ces brzo u cuzi ako tuzilastvo radi ili sudije kako treba .

Ana

pre 3 godine

N1 na celu sa Solakom i ostalima rade protiv drzave Srbije i da imaju dokaze sto se tice Vuletica nece da predaju.

Milica

pre 3 godine

Ko će koga, ako neće svoj svoga. Opozicija je poznata po tome.

Stevan

pre 3 godine

Objektivnost na delu, potvrda da nemaju časne namere i da služe interesnim grupama koje bi mimo reda na čelo države.

Markic

pre 3 godine

Kčasicna cenzura gde su sada ovo sto Zele prava i slobodu govora...

Max

pre 3 godine

Obrisano i sa odloženog gledanja emisija na opciji 72 sata unazad upšte ne postoji

Pera Savic

pre 3 godine

Vuletic je bio Djilasov igrac to ce istraga i utvrditi.

Jovana

pre 3 godine

Davno su oni na N1 prokuženi. Niko ih i ne uzima za objektivnu i nepristrasnu medijsku kuću.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija