• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.03.2021

13:28

JASNO I GLASNO KAŽEM - KOSOVO JE SRBIJA! Šapić stao uz Vučića, objavio mapu KiM sa srpskom zastavom! /Foto/

Politika

JASNO I GLASNO KAŽEM - KOSOVO JE SRBIJA! Šapić stao uz Vučića, objavio mapu KiM sa srpskom zastavom! /Foto/

Podeli vest

Lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, u znak podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, postavio je na svom Fejsbuk profilu mapu Kosova i Metohije u bojama srpske zastave


"Pošto je EU osudila objavu predsednika Vučića, jer je na teritoriju naše južne pokrajine stavio zastavu Srbije i što je Kosovo nazvao našim krstom, a ne bremenom, u znak podrške stavu predsednika, istu mapu i sam postavljam, i jasno i glasno kažem - Kosovo je Srbija", napisao je Šapić.



Vučić je 17. marta, na godišnjicu Martovskog pogroma, na Instagramu objavio mapu Kosova prekrivenog srpskom zastavom sa grbom.

"Kosovo nije naše breme, već naš krst, a sa krsta se bolje, nego ispod njega, vidi vaskrsnuće. Živela Srbija", napisao je Vučih u objavi.



On je naglasio da Srbija nikome ne preti, ali da je naučila lekciju iz vremena kada je bila gubitnik te da nikome više neće dopustiti da krene na Srbe, ma gde živeli.

Vučić je poručio da Srbija neće dozvoliti da se ikada više ponovi pogrom nad njenim narodom kao što je bio 17. marta 2004. godine na Kosovu i Metohiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 3 godine

Svako ko kaže sa pozicije političara da je Kosovo Srbija misli zlo ovom narodu i državi. Ali ako jeste, ajde ti političaru kreni na Kosovo sa srpskom zastavom ako smeš i možeš...ili na tenku sa pešadijom i avionima, ako možeš. evo biću prvi dobrovoljac ako kreneš. A ne možeš. E zato ćuti. I ne trujte više ovaj narod lažima!

Lazni Bot

pre 3 godine

Nekad u vodi car sada nas suvom poslusni jad.

PetarS

pre 3 godine

SVAKA MU CAST ne tom stavu kao i na HRABROSTI da stane uz Vucica! A sad i ostali iz OPOZICIJE (koja se smatra PATRIOTSKOM, A Narod da primeti koja je ta opozicija koja se NE SMATRA takvom), DA STANU UZ NJIH!! Da se posalje JASNA poruka EU!

E moj sapicu

pre 3 godine

Jel se secas kada si pre par godina primlje na hitnu intervenciju na VMA? Sto ne pojasnis ljudima o cemu se radi??? ?

zoran

pre 3 godine

Kad nemaš šta pametno onda - Kosovo je Srbija...a ne sme tamo da ode dok ne dobije odobrenje vlasti KiM...

sss divizion

pre 3 godine

JASNO I GLASNO KAŽEM - KOSOVO JE SRBIJA lesno je da kazes aj sada DOKAŽI

Nikola

pre 3 godine

Realno gledano, sta ce nam kosovo, to je bure gde se ulazu milioni i milioni i nista ne pomoze sve ispusti. Garant da Srbija sa Kosovo nebi bila ova koja je danas tako gledano neka izdrzava to zapad jedino sto mora da se spasi je nas narod i crkve zato sam za dialog da se spasi ono nase ovo ostalo eto vam.

Dukara

pre 3 godine

Svaka cast Sapicu, i u pravu si. Tako su i jevreji govorili za Jerusalem 2000 godina i vratise se kuci, tako ce i srbi da se vrate svom korenu - Kosovu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija