• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2021

14:43

SVAKI SKLONJENI GRAM DROGE SA ULICE JE SAČUVAN ŽIVOT! Vulin: Država nastavlja obračun sa narko-dilerima!

Politika

SVAKI SKLONJENI GRAM DROGE SA ULICE JE SAČUVAN ŽIVOT! Vulin: Država nastavlja obračun sa narko-dilerima!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas u Vranju da policija nastavlja borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa i da država, na čelu s predsednikom Aleksandrom Vučićem, nastavlja obračun sa narko-dilerima


Vulin, koji je s rukovodiocima Policijske uprave u Vranju razgovarao o ostvarenim rezultatima i prioritetima rada u narednom periodu, istakao je da od policije očekuje maksimalnu posvećenost u otkrivanju i sprečavanju šverca narkotika preko teritorije Srbije, saopšteno je iz MUP-a.


"U svakom delu Srbije, pa i na jugu, narko-dileri biće na udaru policije. Nema velike i male zaplene droge, svaki sklonjeni gram droge sa ulice je sačuvan život. Niko ne može da truje našu decu i da im uništava budućnost, a da za to ne odgovara", naglasio je ministar.

Prema njegovim rečima, borba protiv trgovine narkoticima je stalan posao i policija u toj borbi nikada neće posustati.

Država je, kako je istakao, u poslednja dva meseca pokazala svu jačinu i odlučnost u obračunu sa organizovanim kriminalnim grupama.

Foto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL

Aleksandar Vulin: Svaki sklonjeni gram droge sa ulice je sačuvan život


Međutim, kako je naveo, ono na čemu će insistirati u radu svake policijske uprave jeste borba za običnog čoveka, njegovu sigurnost i bezbednost, njegov osećaj da je u svom gradu, kvartu, ulici zaštićen od svake vrste kriminala.

Na sastanku je bilo reči i o poboljšanju uslova rada policijskih službenika, daljim ulaganjima i jačanju kapaciteta policijske uprave.

"Nastavićemo sa ulaganjima u materijalno-tehničko opremanje pripadnika policije, ali i sa podmlađivanjem kadra. Država će učiniti sve da obezbedi najsavremenije uslove rada, a od vas očekujem da poverenje opravdate i postignete još bolje rezultate", zaključio jer Vulin.

Na početku posete Policijskoj upravi u Vranju ministar je položio je cveće na spomen-obeležje stradalim pripadnicima ove uprave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vulin: Odgovornim ponašanjem u saobraćaju štitimo živote!
Politika

Vulin: Odgovornim ponašanjem u saobraćaju štitimo živote!

U saobraćajnim nezgodama u Srbiji od početka godine stradalo je četvoro dece, zbog čega je neophodno pojačano raditi na podizanju svesti vozača o upotrebi sedišta za decu i poštovanju saobraćajnih propisa, poručeno je danas na sednici Tela za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima

12.04.2021

13:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija