• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2021

22:53

SAVETNICA ZA MEDIJE NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Niko nema odgovor zašto Jurić nije otkrio ime političara pedofila!

Politika

SAVETNICA ZA MEDIJE NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Niko nema odgovor zašto Jurić nije otkrio ime političara pedofila!

Podeli vest

Reagovanje Bojane Jelovac, savetnice za medije potpredsednika Vlade i ministra odbrane Nebojše Stefanovića u Utisku nedelje prenosimo u celosti

- Sredinom januara prošle godine u tekstu za portal „mojnovisad“ Igor Jurić govorio je prvi put o političaru pedofilu. Odlučio se, kako je sam govorio, da tu temu najpre vine u medije. Decidno rekao da ima određene dokaze, fotografije.


Prijavio nadležnim organima slučaj nije. Nastavio da govori u medijima i dalje jeste. Nakon toga, svoja saznanja sa Višim tužilaštvom u Beogradu, na osnovu kojih bi mogli da utvrde ko je političar protiv kog treba pokrenuti hitnu istragu, podelio nije. Tužilaštvo je o tome obavestilo javnost. Nije ga razotkrio ni javno, da bi osigurao da će se postupanje institucija odvijati pod budnim okom javnosti, ukoliko je imao sumnje u to.


Zašto – pitanje je na koje do danas nema konkretan odgovor. Fraze, opšta mesta, nedorečene insinuacije, kontradiktorne tvrdnje i raznorazna druga razvodnjavanja priče koja Srbija sluša od njega već više od godinu, baš kao i večeras, to svakako nisu. I ništa od toga nije ni zaštita za moguću žrtvu, a ni sankcija za mogućeg izvršioca pedofila.


Prosto je, gospodine Juriću, ili prestanite da prikrivate tog političara pedofila, pružite saznanja i dokaze, za koje sami kažete da ih imate, pa da završi iza rešetaka ili recite ukoliko sve ovo vreme ne govorite istinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija