• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2021

19:34

JAVIO SE LAZANSKI IZ MOSKVE! PUTIN POSLAO JASNU PORUKU! Više ništa neće biti isto! /VIDEO/

Politika

JAVIO SE LAZANSKI IZ MOSKVE! PUTIN POSLAO JASNU PORUKU! Više ništa neće biti isto! /VIDEO/

Podeli vest

Ambasador Republike Srbije u Ruskoj Federaciji, Miroslav Lazanski izjavio je da je Rusija prestala defanzivno da se ponaša

- Rusija je prestala da se defanzivno ponaša i traži potpuno poštovanje u centrima moći na zapadu. Možemo u budućnosti očekivati da će svaki korak koji bi išao protiv interesa Rusije naići na adekvatan odgovor. To je i predsednik Putin u svom obraćanju na početku ove parade jasno istakao i dao je jasnu poruku Zapadu - rekao je Lazanski na TV Hepi.

Lazanski je podsetio da nije produžen Ugovor o otvorenom nebu između Rusije i SAD, kao i Ugovor o raketama kraćeg i srednjeg dometa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čiča Avalski

pre 2 godine

'Javio se lazanski ...' Šta, neki novi izbor za mis ??

zoran

pre 2 godine

Amerikanci su izasli iz tih sporazuma..a rusi su frustrirani - izopšteni.

Jeste

pre 2 godine

Izasli su i Rusi iz mnogi sporzuma kao i Amerikanci. Jedina razlika je ta sto Rusi ovaj put nisu cekali da ih Amerikanci prevare i nahvataju spustenih gaca, nego su radili u tisini na svemu i svacemu. Upravo to najvise frustrira zapad, sto nisu uhvatili Ruse na spavanju. Odatle ovolika histerija protiv Rusije. A ti ako mislis da su Rusi frustrirani samo pogledaj kako se zapad ponasao prema Rusiji (tapsanje po ramenu) '90-ih a kako se ponasa danas, i zapitaj se cemu tolika panika na zapadu ako je Rusija izopstena i sve ce ti biti jasno.

Pc

pre 2 godine

I šta će onda biti. Rusi će i dalje ozbiljno naoštriti glasne žice i vikati im na telefon da to tako ne može. Sada viču na telefon jer su im zabranili ulaz u EU, a do sada su vikali pod prozor.

Blago tebi sa tobom

pre 2 godine

Ne znam ko je molio koga da se sastanu, Putin Bajdena ili Bajden Putina. Nemaju Rusi potrebe da vicu, ali nesto mnogo vicu i histerisu na zapadu. Pitam se samo zasto je tako, ako Rusi vicu u nekakav telefon.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija