• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2021

18:34

SAMO JADNIK I BEDNIK POPUT ĐILASA MOŽE DA ODOBRI NAPAD NA DECU! Lončar: Taman kad smo pomislili da nas ništa ne može iznenaditi...

Politika

SAMO JADNIK I BEDNIK POPUT ĐILASA MOŽE DA ODOBRI NAPAD NA DECU! Lončar: Taman kad smo pomislili da nas ništa ne može iznenaditi...

Podeli vest

Taman kad čovek pomisli da nas nista ne može iznenaditi od likova poput Đilasa i njemu sličnih, oni nas ponovo iznenade i zaprepaste, rekao je član Predsedništva SNS Zlatibor Lončar

- U nedostatku političkog programa, ideologije, strategije i vizije, bez podrške međunarodne zajednice u koju toliko polažu nadu, nesvesni vremena u kojem živimo, ali itekako svesni svojih bankovnih računa, nemoćni i kukavni opet su se Aleksandru Vučiću 'suprotstavili' tako što su mu napali starijeg sina, stavljajući ga u kontekst nekakvih navijača i svih onih nečasnih rabota kojima su oni bili skloni dok su sa pozicije vlasti pljačkali ovu državu i njen narod. Samo jadnik i bednik poput Dragana Đilasa može da odobri puštanje takvog jednog napada na Danila Vučića, posebno što taj kukavički čin dolazi od iste one osobe koji je suze ronio zato što mu komšije skandiraju da je lopov, što je on tumačio kao atak na svoju decu.


Pomislio bi neko da na gluposti Dragana Đilasa više ne treba da se osvrćemo i reagujemo, ali kad su deca u pitanju tu nema praštanja i okretanja glave na drugu stranu. Osim što je savladao sabiranje procenata, Draganu Đilasu bi bilo bolje da nauči nešto i o vođenju politike, ako već ima ambicije da se time bavi. Ili je te ambicije na krilima takve politike dosežu samo do Mauricijusa...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljilja

pre 3 godine

Đilas je bolestan čovek koji ne ceni i ne voli svoju rođenu decu,pa šta više o njemu reći,njemu ništa nije sveto,samo mu je bitna vlast.

Milijana

pre 3 godine

Koliko je jadno kad ti je jedino ostalo to da pretnjama pokusavas da postignes nesto.

Pera Savic

pre 3 godine

Od Djilasa nas vise nista ne moze iznenaditi,to je on.

Boka

pre 3 godine

Strašno čime se Đilas bavi. To je za najstrožiju osudu jer deca su svetinja a u svetinje se ne dira!

Jovica

pre 3 godine

Ovo je strasno od Đilasove strane ,ali sta ce drugo ne zna sem porodicu da napada!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!
Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Osumnjičeni za ubistvo male Dankke Ilić(2) Srđan Janković iz Luke, koji se dva meseca u zatvoru branio ćutanjem rešio je da progovori i svoj iskaz vezano za ovaj slučaj pred tužiocem iznese sutra 4. juna za kada je zakazano saslušanje u VJT u Zaječaru! koje vodi istragu ,to je potvrdio nvnarima tokomprotekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

03.06.2024

09:29

Sport

Madrid dočekao heroje! Trenutak za pamćenje  porodice Karvahal!
Fudbal

Madrid dočekao heroje! Trenutak za pamćenje porodice Karvahal!

Junak trijumfa Reala nad Borusijom (2:0) u finalu Lige šampiona imao je poseban doček u Madridu! Pored nekoliko desetina hiljada navijača "kraljevskog kluba" koji su dočekali svoje heroje, za Danija Karvahala bio je to trenutak za pamćenje. Naime, njegov otac je kao pripadnik policijske konjičke brigade pratio autobus sa igračima Reala, a imao je i tu čast da ulicama Madrida prošeta "ušati pehar"!

03.06.2024

10:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija