• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.05.2021

19:49

NEDOPUSTIVO! Dačić se oglasio o napadima na Vladimira Orlića i porodicu predsednika Vučića!

Politika

NEDOPUSTIVO! Dačić se oglasio o napadima na Vladimira Orlića i porodicu predsednika Vučića!

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić osudio je večeras pretnje koje je dobio potpredsednik parlamenta Vladimir Orlić posle gostovanja u emisiji Radio-televizije Srbije

- Nedopustivo je da bilo ko preti bilo kom građaninu Srbije, a naročito kada su u pitanju oni koje je narod izabrao svojom većinskom voljom, isto kao što je i moralno nedopustivo da bilo ko napada bilo čiju porodicu, decu, majke i druge članove kao što rade sa porodicom predsednika Vučića - rekao je Dačić.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Vidite da mogu da prete! A sve to samo zato što im to država dozvoljava!

Dragi

pre 2 godine

Nedopustivo...nedopustivo je gospodine Dačiću da država Srbija ne kontroliše svoje vlastito Tužilaštvo, a bogami ni Sudstvo. E zato je moguće da svaka baraba u Srbiji upućuje monstruozne pretnje porodici predsednika Vučića, znajući da neće biti procesuirana. Ko je kriv za ovakvo stanje u Pravosuđu? Pa vi gospodine Dačiću, vi i ostali poslanici u Narodnoj skupštini Srbije. Zašto ne menjate Ustav u delu koji se odnosi na Tužilaštvo i Pravosuđe. Umesto toga, vi kobajagi lijete krokodilske suze zbog pretnji porodici Vučić. Ko vam veruje da ste iskreni? Niko. Uhvatite se posla i dovedite Tužilaštvo i Pravosuđe u red. Zaštite građane od manijaka i korumpiranih tužioca i sudija.

dr

pre 2 godine

Citajuci ove reci dacica,bas mi izgleda nejasno sledece.Svi ti komentari takozvanih "politicara"i gadosti koje oni upucuju opozicionarima je dno kulturnog ponasanja.I tada se ne oglasava ovaj dacic,nego uzivaju u tome da se neko vredja,a nije direktno ucesnik u tome.I kada se desi kao sto se desava da pozicionari dobiju po prstima kritike,onda ustaje cela masinerija od dacica,informera,pinka u "samoodbranu"dokazujuci koliko su nevini i da opozicija upotrebljava silu i nemoral da se obracunavaju sa vlascu.I to je vidjeni scenario koji smo gledali ranije.Ali,sta bi se desilo da sns radi ono za sta ih je narod izabrao,a ne da klevetaju i vredjaju ostale neistomisljenika i nazivaju ih kao ,barabe,kreteni,lopovi,bande itd.Zato,taj isti dacic nije uopste pogodna osoba da se izjasnjava o ovakvim stvarima.Ovo nisu stvari koje bilo ko pametan podrzava ili odobrava,ali ako ovi prestanu sa vredjanjem i izazivanjem,onda ce ovakvic ispada biti manje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija