• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2021

22:03

PREKO KOSOVA HOĆE DA SRUŠE SRBIJU! Predsednik Vučić: Nema nikakve panike, ovo smo očekivali!

Politika

PREKO KOSOVA HOĆE DA SRUŠE SRBIJU! Predsednik Vučić: Nema nikakve panike, ovo smo očekivali!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar VUčić govorio je večeras u emisji "Ćirilica" na TV Hepi o pritiscima kada je reč o Kosovu i Metohiji

- Za nas je važno da nema nikakve panike za Srbiju. Mi smo predosetili i znali da se ovakve stvari dešavaju. U prošli petak smo u 5 popodne obavešteni da Grci i dalje unapređuju saradnju sa Kosovom. Nadam se da Grčka neće doneti pogrešnu odluku kao što je uradio Izrael. U isto vreme vidimo da Španija otvara prvu kancelariju na Kosovu. I to baš pred nastavak dijaloga. Nije to slučajnost. Nema mesta za paniku. Sve je to deo velikih pritisaka koji smo očekivali - rekao je predsednik Srbije na početku emisije. 

/UŽIVO/ PREKO KOSOVA HOĆE DA SRUŠE SRBIJU! Predsednik Vučić u "Ćirilici": Nema nikakve panike, ovo smo očekivali!

On je dodao da je za Ameriku rešenje priznanje Kosova.

- To je za njih glavno rešenje. Videliste da Vljosu osmani niko neće da ispravi kada priča o tome, ali i o svemu drugom kada su Srbi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 2 godine

Presednice Kosovo nesme biti priznano narod je uz tebe. Ove sto su dopustili za vreme njihove vlasti da izgubimo Kosovo bolje reci prodali ga to sve pred Državni sud i kazniti to je državna izdaja.

Nikola

pre 2 godine

Sve je to pritisak na našu zemlju koji je očekivan i sa kojim mi moramo i hoćemo da se izborimo!

Jovanka

pre 2 godine

Srbija će se braniti argumentima kad god je to moguće, ne može niko da nas zavlači, proziva i ućutkuje. Srbija je mala država, ali poštena i pristojna i boriće se za svaki pedalj svoje teritorije.

Lena

pre 2 godine

Ne damo se mi tek tako, branićemo naše interese

Tanjica

pre 2 godine

Pritisaka ce uvek biti. Moramo da naucimo da se borimo i da ne posustajemo.Srbija nije navikla da gubi i nece dozvoliti da se to ikada dogodi.

SDonetov

pre 2 godine

Nema tu niceg novog, pa Srbiju su i bombardovali da biu je unistili a ne da bi pomogli nekakvim nesrecnim Albancima na Kosovu. Sutra da nadju bolji nacin da uniste Srbiju a da to ne podrazumeva Kosovo i Metohiju, zaboravili bi ih kao da ni ne postoje.

Ivana

pre 2 godine

Ne može to da uradi, jer Vučić nikada neće priznati KiM. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu. Srbija se danas cela razvija i gradi. Prave patriote danas vde države, oni koji vole svoj narod.

Miljana

pre 2 godine

Moramo ostati pribrani, jer ce doci do jos vecih pritisaka. Predsednik se za sada dobro drzi. I povlaci prave poteze, koje mora uskladiti sa celokupnom situacijom u kojoj se nalazimo. Kompromis je najbolje resenje.

Tijana

pre 2 godine

Neminovno je da sa zapada se vrši pritisak na države da proznaju da KiM nije Srpsko, ali naša država se ne osvrće na to mi znamo da je KiM Srpsko uvek bilo i biće

Tijana

pre 2 godine

Uprkos pritiscima po pitanju Kosova I Metohije Srbija uspeva da se probija ka Evropskom putu I lavovski se bori za donošenja kompromisnog rešenja po pitanju KIM kako bi se očuvali mir I stabilnost naše zemlj

Tijana

pre 2 godine

KiM je srce Srbije. Samo polako, većina to počinje da shvata. Mi smo od samog početka težili dogovoru dok druga strana nije. Tuđe ne tražimo, svoje ne damo. Tačka!

Tijana

pre 2 godine

Mnoge ce zemlje povuci priznanje lazne drzave Kosovo. Ono sto je Jeremic tada zakuvao, a navodno radio u interesu Srbije i Srba, danas placamo danak njegove namerne greske. Dok se ova vlast bori da KiM ostane u sastavu Srbije. Tako mora i biti

Miljana

pre 2 godine

Ocekivali jesmo. I spremni smo na takve stvari. Pribranost je najvaznija u ovim momentima. A pritisku svakako ne smemo da podlegnemo. Podrska predsedniku!

vesna

pre 2 godine

Podnecemo svaki pritisak i jaci smo nego sto drugi misle

Posmatrac

pre 2 godine

Sa rusima je odavno bilo potrebno postupiti na pravi nacin. Nije kasno ni sada. Rusima omogućiti da se koncentrisu na jugu Srbije. Preti nam kurta, preti nam murta u rukavicama a mi imamo tako mocne iskrene prijatelje, bacuske. Bez mnogo komentara, sve zavrsiti brzo.

Dragan

pre 2 godine

Oni imaju svoja rešenja, a mi imamo naše državne interese.

Sanja

pre 2 godine

Srbiju danas vode odgovorni, sposobni i vredni ljudi, koji se zalazu za mir i koji ce se boriti za svoju teritoriju i ljude na KiM.

Rada

pre 2 godine

Srbija ce nastaviti da se bori i nece podleci nikakvim pritiscima

Ozren

pre 2 godine

U sigurnim smo rukama, dokle god je Vucic na celu Srbije.

Janko

pre 2 godine

Na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju da nas oslabe, onoliko koliko se budemo borili toliko ćemo se i sačuvati.

Milance

pre 2 godine

Oni bi sa Kosovom i Srbijom da rade šta je njima volja, ali od toga nema ništa.

Bora

pre 2 godine

Srbiju vode sposobni i odgovorni ljudi zato i nema mesta za paniku!

Jovica

pre 2 godine

Ovo se i očekivalo ima dosta njih koji su protiv nase zemlje ,ali se Srbija nikoga ne plasi!

Bojan

pre 2 godine

Nikada neće moći da sruše Srbiju niti da nam oduzmu Kosovo!

Marica

pre 2 godine

Svakako im nije interes jaka Srbija.... mi moramo da se borimo za nase interese.

Ana

pre 2 godine

Srbiji je mir na prvom mestu, ali Srbija nece odustati od svog naroda na KiM

Barbara

pre 2 godine

Vučić se maksimalno izborio za dobru poziciju Srbije svugde u svetu, kao i za veliku podršku, tako da neće dozvoliti da išta to poremeti.

Nevena

pre 2 godine

Samo mogu da pokušaju ali nikada neće uspeti da sruše Srbiju jer smo mi sada jači nego ikada.

Radisa

pre 2 godine

Oni zele da uniste Srbiju iz ljubomore samo sto je napredna zemlja!

Katarina

pre 2 godine

Pred nama su teski dani i velika borba da se sacuva KiM.

Boban

pre 2 godine

Očigledno da je diplomatska ofanziva velikih sila i mocnika koji su Albancima obecali državu u punom jeku. I zato nastoje da izvrše veliki pritisak na ključne zemlje koje nisu priznale lažnu državu Kosovo da to učine.

Boban

pre 2 godine

U sklopu složenih geopolitičkih prilika u kojima veliki i jaki žele apsolutnu dominaciju i kontrolu nad Zapadnim Balkanom treba mnogo mudrosti i pameti viditi suvereno jednu malu Srbiju putem razvoja i napretka a istovremeno sačuvati nacionalne i državne interese i nezameriti im se.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija