• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.06.2021

09:48

U ORGANIZACIJI GRADA JAGODINE U GRČKU IZ SRBIJE STIGLO 600 ČLANOVA DELEGACIJE OD TOGA 500 ZDRAVSTVENIH RADNIKA

informer.rs

Politika

U ORGANIZACIJI GRADA JAGODINE U GRČKU IZ SRBIJE STIGLO 600 ČLANOVA DELEGACIJE OD TOGA 500 ZDRAVSTVENIH RADNIKA

Podeli vest

Jutros je u Grčku, u Paraliju, u regiji Pieria, stiglo 600 članova delegacije, od toga 500 lekara i medicinskih tehničara i sestara iz Srbije. Oni su sinoć krenuli iz Jagodine, Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Kruševca, Vranja, Leskovca, Kraljeva, Ćuprije, Paraćina, Vrnjačke Banje, Velike Plane i Batočine

 

 Kako je rekao predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, kompletan trošak ovog putovanja od prevoza do boravka u Paraliji platili su donatori i ni jedan dinar u ove svrhe nije otišao ni iz budžeta grada Jagodine ni iz Republičkog budžeta.

Organizator ovog putovanja je Skupština grada Jagodine. Pored zdravstvenih radnika, tu su i narodni poslanici, privrednici, vaspitači, sveštenici, zaposleni u JKP Standard i novinari.

Ova delegacija boraviće u Paraliji do ponedeljka ujutro, kada je zakazan povratak.

Foto: informer.rs

Za razilku od dosadašnjih putovanja koje je Marković organizovao, ovaj put neće biti muzike, zato što to ne dozvoljavaju grčke epidemioloske mere što će najviše nedostajati članovima delegacije. 

Sveštenike i nekoliko članova delegacije na čelu sa Markovićem primiće mitropolit Solunski i član Svetog Sinoda Grčke pravoslavne crkve Varnava, a delegaciju zdravstvenih radnika, koju će takođe predvoditi Dragan Marković, primiće gradonačelnik Katerinija, gospodin Konstatinos Kukidimos. 

Dragan Marković Palma je inače počasni građanin grada Katerini i počasni konzul Republike Grčke u Srbiji.

Dragan Marković Palma, koji je ranije stigao u Paraliju dočekuje goste na motoru.

Foto: informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 2 godine

Četiri dabldekera, teško da tu mogu da stanu 600 ljudi , ne može da sakupi narod iako je sve dzabe ....nešto mi govori da je počeo da tone

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić
Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor Srđanu J. i Dejanu D., osumnjičenima za ubisvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

28.05.2024

11:37

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07