• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2021

18:15

POSLE PRESUDE MLADIĆU OGLASIO SE BAJDEN! Izuzetno važno saopštenje, njegove reči jasno pokazuju gde je Srbija danas!

Politika

POSLE PRESUDE MLADIĆU OGLASIO SE BAJDEN! Izuzetno važno saopštenje, njegove reči jasno pokazuju gde je Srbija danas!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden ocenio je današnju presudu Ratku Mladiću kao "istorijsku", navodeći da ona pojačava odlučnost SAD da se spreče buduća zverstva širom sveta

Bajden je u saopštenju dodao da potvrđena presuda kojom je Mladiću izrečena kazna doživotnog zatvora pokazujue da će oni koji su počinili užasne zločine odgovarati.

Ali ono što je veoma bitno, Bajden u saooštenju ne pominje Srbe, Republiku Srpsku, ali pre svega nema pominjanja bosanskih Srba. I sve to zato što je Srbija sada snažna i ne želi niko da je ponižava ili upliće na bilo kakav način.

Foto: Privatna arhiva

Bajden spominje pojedinačnu odgovornost, a ne nešto drugo.

Niko više neće da se zeza sa Srbijom, a za to velike zasluge ima predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se trudi da Srbija bude sve jača i jača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
internet

pre 2 godine

bajdenova izjava je znacajna isto kao da pedofili Klinton , Harvi Vajnstajn i Epstajn daju americku predsednicku izjavu i naravno u njoj osudjuju Ratka Mladica .

Penzionerj

pre 2 godine

Pa ti, tvoj nazovi narod, britanci, svabe ste najveci zlocinci. Neznas ni kada si gladan. Ti si Svetski zlocinac.

Teos

pre 2 godine

Jel to znači da će da krenu upravo od sebe sa kažnjavanjem?Hirošima Nagasaki,Indijanci istrebljeni,crnci koje i dan danas dave,Arapsko proleće,Sirija...mogu da biraju odakle da krenu i nema niti jedne tačke iz definicije genocida koju nisu primenjivali u nekoj od navedenih akcija SAD

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Pravda nece biti zadovoljena nepravdom i prisiljavanjem srpskog naroda da lazne presude i politicke igre prihvati kao istinu. Kad se osude dzelati srpskog naroda, koljaci srpske nejaci i NATO, mozda ce se moci doci do pomirenja. Nepravdom i silom ne stvaraju se mir i pomirenje vec jos veci ambis. Definiciju genocida ste pogazili i preimenovali-prilagodili svojim zapadnim zeljama jer, kad bi se po pravdi sudilo, vi amerikanci odnosno anglosaksonsko-germanski osvajaci, bili bi zauvek utamniceni.

Miro

pre 2 godine

Pominje li cvrcke? Kome su oni vise znacajni, za 20 godina necemo znati kako se zove predsednik SAD kao sto ne znamo ko je premijer Australije.

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija