• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2021

20:35

MOJ BRAT NEMA DŽIP, JEDINI KOJI SE VOZIO DŽIPOM PO NOVOM SADU BIO JE DRAGAN ĐILAS! Vučić iz Brisela o brutalnim napadima: Ovo se ni u vreme najcrnje fašističke propagande nije radilo!

Printscreen TV Pink

Politika

MOJ BRAT NEMA DŽIP, JEDINI KOJI SE VOZIO DŽIPOM PO NOVOM SADU BIO JE DRAGAN ĐILAS! Vučić iz Brisela o brutalnim napadima: Ovo se ni u vreme najcrnje fašističke propagande nije radilo!

Podeli vest

Predsednik Srbije ALeksandar Vučić komentarisao je večeras iz Brisela u intervjuu za TV Pink i dešavanja u Novom Sadu i naslovnu stranu dnevnog lista "Danas"

- Suština je u tome da su juče u osam opština održani izbori za mesne zajednice. Koliko sam obavešten, 95 odsto mesta pobedio je SNS. U Novom Sadu u 39 od 42 pobedio je SNS. Pobedio je sve kandidate. Kažu to nisu izbori političkih partija, ma nemojte. Koga su kandidovali. Da znaju, džipom u Novom Sadu bio je samo gospodin Đilas. Moj brat nema džipa i nikada nije imao. Od političara bio je samo Dragan Đilas u džipu. Evo šta su mom bratu zamerili, što se moj brat pred izbore u trećem redu, potpuno skromno, slikao sa članovima SNS. Čovek je kriv što je kao član Glavnog odbora stranke otišao i razgovarao sa aktivistima. On može da kaže ja sam tu, podržavam svoga brata i to je to. Zašto to naglašavam na ovakav način? Šta treba, da mu bude zabranjeno kretanje, da mu kažu ne smeš da budeš u Novom Sadu, u Beogradu. To je suština svega. A video sam u ovim novinama i kako mi je neki penzioner iz Niša vratio neke zarđale kašike. To je vezano za Vojislava Šešelja i 1992. godinu. Uzgred, tada nisam ni bio član nijedne partije.

/UŽIVO/ DA MI ZAVRĆU RUKU ILI VRAT, NIKADA NEĆU PRIZNATI NEZAVISNOST KOSOVA! Vučić iz Brisela: Ne očekujem ništa od Kurtija, više me zanima šta će reći evropski predstavnici!

Nisam nikada negirao čemu sam pripadao i što sam voleo svim srcem. Znate zašto ovo objavljuju, zašto što su penzije sada 30 odsto više. Suština svega je da hoće da dođu na vlast ne nudeći ljudima ni plan ni program. Marinika Tepić nešto govori, ona koja je šest političkih stranaka promenila, ona koja je naredila svom narko dileru da bije i da iseli novinara, ona koja je optužila ceo srpski narod za genocid. Zabranite Andreju da bude u Novom Sadu, zabranite nama da se bavimo politikom zato što ne možete da nas pobedite. Šta je problem, što smo uradili Daru iz Jasenovca što niko 65 godina nije smeo ni da spomene da se desio zločin, što smo podigli spomenik herojima sa Košara, što smo otvorili toliko fabrika, a oni su ih zatvarali. Bili smo deveti, pa šesti, a sada ćemo biti drugi po napretku. Ona danas radi u Đilasovoj firmi, a šta ti radiš u toj firmi osim što pljuješ po Srbiji. Pošto kažu da sam se uplašio, jesam. Evo šta ćemo mi da radimo, borićemo se i borićemo se časno. Tamo gde su sinoć, čini mi se Liman tri ili četiri, njihovi su pobedili pet prema četiri, imali smo osnova da poništimo izbore. Jedan listić je iznet. Ja sam pitao da li su naši ljudi bili na biračkom mestu, jesu. Ja sam rekao mojim ljudima, kao što ste ih pregazili u Futogu ili Petrovaradinu, tako je trebalo da uradite i tamo, a ne da bude tesno. Tako to rade pravi džentlmeni - rekao je Vučić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Oko

pre 2 godine

Djilas svaki dan napada porodicu predednika. Svaki dan izmislja price kako bi ih blatio.

Mesa

pre 2 godine

Ovaj stvarno nezna sta prica lijepo mu je reko primijer kosova nikakvi pregovire nece da bude samo postavljanje pladforme i upoznavanje a cuj tabloids sta pisu

Milan

pre 2 godine

Uhapsiti Žuto Govno, pod Hitno. Vučko imaš podršku Srba zapadno od Drine.

Petar

pre 2 godine

Džabe džipovi, kamioni i ostalo Draganu Đilasu kad ga narod ne voli.

Marijana

pre 2 godine

Džipove i 53 računa širom sveta ima samo Dragan Đilas!

Ivan

pre 2 godine

Daj bre,čoveče osvesti se....juče je jezdio Novim Sadom....prestani sa spinovanjem

Jovana

pre 2 godine

Dok se neko bori u Briselu i štiti interese srpskog naroda , drugi napadaju i izmišljaju , ali ne brinite , sve će to narod videti i pozlatiti!

Vesna3112

pre 2 godine

Previse si ti njima dopustio dragi moj presednice

Vesna3112

pre 2 godine

Svi bi oni meni na njivu, oa da vide kako je to kad se radi nesto, previse oni slobodnog vremna imaju

Vesna3112

pre 2 godine

Dobrog ti strpljenja imas moj dragi presednice

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija