• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2021

14:15

Dovoljan je jedan metak i rešili smo problem! Jezive pretnje đilasovskog Tabloida predsedniku Vučiću!

printscreen

Politika

Dovoljan je jedan metak i rešili smo problem! Jezive pretnje đilasovskog Tabloida predsedniku Vučiću!

Podeli vest

Prljava kampanja medija naklonjenih delu opozicije koji predvode Dragan Đilas i njegova uposlenica Marinika Tepić nastavljena je otvorenim pozivom na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića...


Na naslovnoj strani opskurnog Tabloida Milovana Brkića nedvosmisleno se poziva na oružani sukob u Srbiji i ubistvo predsednika Srbije.

Lišeni bilo kakve politike, ozbiljnog predizbornog programa i ideje, delu opozicije ne ostaje ništa drugo nego da priziva novu nesreću i sukobe kako bi se na taj način ponovo dočepali državne kase.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 2 godine

Ovakve stvari su strašne, nedopustive. ovo je poziv na na najgori scenario, na ubistvo. Molim nadležne organe da odmah reaguju, demokratska smo zemlja, zakoni važe za sve. Opozicija mora da odgovara za ovo.

Gedža

pre 2 godine

Jel ima u ovoj zemlji tužilaca i državnih organa koji na ovakve stvari treba da reaguju istog momenta kad se to pojavilo? Ovo nema nikakve veze sa slobodom zražavanja islobodne demokratske misli, u pitanju je otvoren poziv na ubistvo predsednika države - sve i da je od Milovana Brkića previše je.

Eva

pre 2 godine

Svi tabloidi mora da vode računa , šta izlazi iz njihovog pera i kakve posledice mogu prouzrokovati!

Ivana

pre 2 godine

Sramota kakve medijski naslovi u novinama koji su pisali o Đinđićevom ubistvu.

Dragan

pre 2 godine

Ja bih odmah zatvorio te novine pa neka se bune gde god hoće.

Nika

pre 2 godine

Opozicioni mediji prete smrću Aleksandru Vučiču. Sramota

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija