• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2021

17:28

/FOTO/ PREDSEDNIK VUČIĆ U SLOVENIJI PRIPREMA POSEBAN SPECIJALITET! Objavio fotografiju - ovo do sada niste videli!

printscreen instagram/buducnostsrbijeav

Politika

/FOTO/ PREDSEDNIK VUČIĆ U SLOVENIJI PRIPREMA POSEBAN SPECIJALITET! Objavio fotografiju - ovo do sada niste videli!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju iz Zemona, iz Slovenije gde je rešio da pripremi poseban specijalitet - mangulicu u hlebu

 

 

- Ovo pored mene je @tomazkavcic počasni konzul Srbije u Sloveniji. Nalazimo se u njegovom restoranu Zemono, svakako jednom od najboljih mesta u regionu. Pošto sam ja organizator večere i domaćin @zoranzaev i @ediramaal ovde u Zemonu, uz Tomijevu pomoć moram sve dobro da pripremim, a ova mangulica u hlebu je poseban specijalitet. Hvala Tomiju i Sloveniji na gostoprimstvu - napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kraj partije je blizu

pre 2 godine

Dežurni zanosači muda u krivini (džudža J.Vučićević, Vesić, Bakarec i slične invertebrate) će o novom predsedniku pisati sa istim poltronskim žarom. Mozda čak i fanatičnije , ako bude bolje platio.

Lazni bot

pre 2 godine

Pa i ja sam jutros sekao parizer i stavio ga klot u hleb,toliko mi je ostao do prvog pa ce se najedem od plate

Ivana

pre 2 godine

Aleksandar Vučić zaista voli da brne o svemu, nijedan predsednik do sada ovoliko zaista nije gradio za budućnost naše države. Srbija se cela razvija i gradi.

Milkica

pre 2 godine

Znate šta je dobro - od mangulice ne ripa loš holesterol samo dobar. Usput probajte čvarke od mangulice ako već niste. Prijatno vam bilo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija