• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.09.2021

16:01

Pitate me za sukobe Bošnjaka i Hrvata? Vulinov hit odgovor!

printscreen

Politika

Pitate me za sukobe Bošnjaka i Hrvata? Vulinov hit odgovor!

Podeli vest

- Kako sam postao predmet rasprave Komšića i Grlić Radmana ne znam, ali znam da me sukobi između bošnjačko-hrvatskih političara ni malo ne zanimaju - poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući Željku Komšiću koji je uporedio hrvatskog ministra Grlić Radmana sa njim

- Hrvatska mi je pre više godina zabranila ulaz nakon što sam želeo da dođem na jasenovačko stratiše, izgleda ih je povredilo ne to što sam hteo da dođem u Jasenovac, već zato što sam hteo iz Jasenovca da se vratim - naveo je Vulin, saopštava Pokret socijalista.

Ocenio je da "oni koji ulice u Hrvatskoj nazivaju po Budaku i Stepincu ne vole kada Srbi misle i govore, i ne vole da ih se podseća na vikara ustaške vojske Alojzija Stepinca kao i na nekažnjene zločine u Oluji".

- Nisam tražio da budem deo rasprave Komšić - Radman Grlić, ali kada me već uplićete u vaše bošnjačko-hrvatske sukobe da vam i odgovorim... - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući Željku Komšiću koji je hrvatskog ministra Grlić Radmana nazvao "hrvatskim Vulinom".



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31