• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2021

22:37

SAŠA JANKOVIĆ JE TREBALO SVE PRVO DA PRIJAVI NADLEŽNIM DRŽAVNIM ORGANIMA! Jovanović: Ne znam kako je uopšte došao u situaciju da razgovara sa strancim o promeni vlasti u Srbiji!

Printscreen TV Pink

Politika

SAŠA JANKOVIĆ JE TREBALO SVE PRVO DA PRIJAVI NADLEŽNIM DRŽAVNIM ORGANIMA! Jovanović: Ne znam kako je uopšte došao u situaciju da razgovara sa strancim o promeni vlasti u Srbiji!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović objasnio je večeras u emisiji "Hit tvit na TV Pink da je Saša janković navode koje je čuo od stranih ambasadora za predsednika Srbije Aleksandra Vučića trebalo da prvo prijavi nadležnim organima

- Prvo ja ne znam kako je on došao u situaciju da o tome govori sa strancima, sa stranim ambasadorima. O promeni vlasti se ne priča sa strancima. Gospodin Janković je trebalo da prvo obavesti nadležne organe, to je prva stvar. Druga stvar, ja ne mislim da je Vučić ugrožen. Ne treba to prihvatiti bezazleno, treba sve proveravati. Imali smo opasnost da bude izvršen atenatat na predsednika prilikom otvaranja sopmenika Stefanu Nemanji, sada imamo ovo - rekao je Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 2 godine

Mislim da bi Miloš Jovanović bio odličan predsednik Srbije. Ja sam apolitična, to je moja božanska privilegija, zato što sam ratnica, ali pošto one secikese iz bivšeg Saveza za Srbiju ne mogu da se dogovore, a Jovanović ne deli narod, dosledan je u svom ponašanju, politici, to bi bilo to. Važno je da izbori budu fer, nenasilni, slobodni. Ja sam u svakom slučaju pripremila projekat 2013-2020 po imenu i prezimenu. Izbrisala boje, jer one nisu bitne. Što se bivšeg Ombudsmana Saše Jankovića tiče, za ovu njegovu priču o tome kako strani ambasadori vrbuju političare u Srbiji je prosto kasno. Zato što je slučaj Vladimira Cvijana pokazao kako takvi političari u Srbiji završavaju ukoliko ne ispune zadatke. A Vučić je živ, očigledno. Važno je da se implementiraju svi uslovi za poštene izbore koji su prihvaćeni u razgovoru sa evropsrlamentarcima, jer to je zdravo za društvo. Nema u njima ničega što podriva suverenitet Republike Srbije i to je veoma važno. Ja svakako nikada nisam ni imala šefa, ali narod mora da ima državu i sistem koji rade u korist društva. To što sam sedam godina formalno samu sebe organizovala, unapređivala, kontrolisala dok sam aktivno gradila sistem daje mi za pravo, ali i zbog Vidovdana koji je moj praznik, da vam predložim ono što je najbolje u datoj situaciji. A to je Jovanović. .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija