• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2021

11:22

Koridor 10 je najbezbedniji evropski put! Srbija je bezbedna zemlja i svaki deo nje mora da bude takav!

printscreen

Politika

Koridor 10 je najbezbedniji evropski put! Srbija je bezbedna zemlja i svaki deo nje mora da bude takav!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je, zahvaljujući angažovanju i predanom radu policije, tokom ove turističke sezone Koridor 10 najbezbedniji evropski put i da je broj krivičnih dela na toj saobraćajnici smanjen za 40 odsto

Ministar Vulin, koji je obišao Komandno-operativni centar MUP-a, precizirao je da je tokom turističke sezone kroz Srbiju prošlo 13.415.000 putnika i oko četiri miliona vozila.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, za sve to vreme, obezbeđivali su 133 različita objekta na Koridoru 10. Zahvaljujući njihovom angažovanju i predanom radu, povećanoj vidljivosti i tome što su 24 časa bili prisutni na Koridoru 10, možemo da kažemo da je u ovoj turističkoj sezoni to bio najbezbedniji evropski put - istakao je Vulin.

Prema njegovim rečima, broj krivičnih dela, zahvaljujući angažovanju policije, smanjen je za 40 odsto u odnosu na 2019. godinu, kada nije bilo epidemije kovida i mera zaključavanja.

- Srbija je bezbedna zemlja i svaki njen deo mora biti bezbedan. Policija će nastaviti sa angažovanjem na Koridoru 10, ali i na svim drugim saobraćajnicama u našoj zemlji - istakao je Vulin, koji je zahvalio svim policijskim službenicima angažovanim na toj saobraćajnici.

Ministar je stranim i domaćim državljanima koji prolaze srpskim putevima poručio da o njihovoj časti i imovini brinu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji, kaže, vode računa da svaki deo Srbije bude siguran i bezbedan.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija