• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kosovonline

20.09.2021

20:11

/VIDEO/ U BRNJAKU NAPETO! OBJAVLJEN SNIMAK! Evo kako je šiptarska policija bacila suzavac na građane!

Kosovoonline

Politika

/VIDEO/ U BRNJAKU NAPETO! OBJAVLJEN SNIMAK! Evo kako je šiptarska policija bacila suzavac na građane!

Podeli vest

Kosovske policijske snage ispalile su nekoliko patrona suzavca na okupljene građane kod prelaza Brnjak i oni su se povukli nekoliko desetina metara u odnosu gde su bili tokom današnjeg dana, saznaje Kosovo onlajn

U ovom trenutku situacija u Brnjaku je napeta, ali mirna i ljudi se sada u većem broju okupljaju, i trenutno ih je nekoliko stotina. 

Kako kažu, čvrsti su u odluci da neće napustiti svoja mesta dok se sporna uredba vlade Kosova ne povuče. Onda će se i oni povući i otići svojim kućama.

Specijalne jedinice kosovske policije ne dozvoljavaju novinskim ekipama da priđu administrativnom prelazu Brnjak, pa se za sada ne može saznati više detalja o događajima na licu mesta.

Kako javljaju sagovornici Kosova onlajn, trenutno je na magistralnom putu u pravcu Branjaka mirno, ali napetost je ogromna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Sreca pa imamo Vucica da ih brani iz Beograda.

Marko

pre 2 godine

Ne razumem, zasto bacaju suzavac ? Jel opet dolaze svestenici u helikopteru ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija