• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2021

08:52

Ovako izgleda nalepnica na administrativnom prelazu!

Tanjug/Aleksandar Nićiforović

Politika

Ovako izgleda nalepnica na administrativnom prelazu!

Podeli vest

Dve strane dogovorile su se u Briselu, a sada je odluka sprovedena u praksi

Kako je dogovorom predciđeno, od danas od 8 sati uspostavlja se "stiker", odnosno režim nalepnica, kao privremena mera do konačnog rešenja koje je odloženo na neko vreme, a o čemu se će se tek voditi razgovarati u Briselu.

Informer je došao do fotografije prvog automobila na Merdaru, kome je zalepiljen stiker. U pitanju je vozilo s Kosova i Metohije koje se uputilo ka centralnoj Srbiji.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ako vam je vođa mali nabavite

pre 2 godine

Сећање на Kосово неки Срби држе у срцу, неки у души, неки у џепу, а неки у банци.

Crna ovca

pre 2 godine

Pa ovo je stvarno pobeda! Sad sigurno vodimo sa 15:0

pera

pre 2 godine

Zasto tablice nepostojece drzave vaze na teritoriji Srbije? Da li ja mogu da stavim neke brojeve po svom nahodjenju umesto tablice zvanicne?

Patriota

pre 2 godine

Drzava Srbija je dozvolila da ti neko koga ne priznajes lepi nalepnice tablice! Ovde je pobedio Kurti a uzgubio Vucic! Bruka za drzavu Srbiju ovo je izdaja!

Gordana

pre 2 godine

Bravo za komentar. Mic po mic šiptari dobijaju sve što požele. Zašta se bre Vučić hvali ništa nije uspeo nije šija nego vrat. Bruka za Srbiju

Patriota

pre 2 godine

Vucicu do sada sam i bio nekako za tebe ali od sada vise nikada! Ponovo si izdao drzavu Srbiju i njene interese. Posle sudova i policije sada i ovo.Nadam se da ces krivicno odgovarati za sve!

Patriota

pre 2 godine

Kazite Vucicu da sam ga do sada nekako podrzavao a od sada nikako! Ovo sto je uradio nije u redu! Sto se tice mene i moje velike familije on je zavrsio !

Senko

pre 2 godine

Ej Patriota pa nemoj tako. Zar nisi citao srpske tabloide ovih Dana? Svi Kazu u glas Vucic brutalno rasturio, pobedio, unakazio I upropastio Kurtija

Gordana

pre 2 godine

Kad srpsko vozilo ulazi na Kosovo ipak se stavlja Kurtijev cilj rks ali kad šiptarsko vozilo ulazi u Srbiju ne stavlja se RSR već ništa? Au koja bruka..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija