• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2021

19:36

ČIM SE GRAĐANI SETE NJEGOVIH NEDELA, ON KRENE U NAPAD! Tomić: Agresija je jedina odbrana Dragana Đilasa!

SNS

Politika

ČIM SE GRAĐANI SETE NJEGOVIH NEDELA, ON KRENE U NAPAD! Tomić: Agresija je jedina odbrana Dragana Đilasa!

Podeli vest

Narodni poslanik Zoran Tomić odgopvorio je na pretnje i malverzacije Dragana Đilasa

Kao po starom običaju, čim ispliva istina o Đilasovim malverzacijama ili se građani prisete njegovih nedela počinjenih zloupotrebom javnih funkcija, on krene u napad. Agresija je jedina odbrana žutih tajkuna uvek bila i biće, jer rezultatima ne mogu da se brane. Na tajkunskim medijima je nastavljena ta prljava tradicija. Patetične lagarije o nekim navodnim kampanjama protiv Dragana Đilasa, plasira sam mozak operacije širenja magle laži po čitavoj Srbiji. Smeta mu kad drugi govore o njemu, kakav zaista jeste i prikazuju šta je radio po Srbiji, ali mu zato ne smeta kad njegovi glasnogovornici po društvenim mrežama razapinju Vučića, njegovu porodicu i decu i saradnike na najodvratnije načine. Znači, kad se govori istina o njemu - to je "prljava kampanja", a kad njegovi ljudi šire mržnju, laži i vređaju Vučića i njegovu porodicu - to nije nikakva kampanja? Kako li to njegov mašinski mozak definiše?

Kaže vratio se u politiku da bi pomogao građanima? Jedino ako misli na "građanina Dragana Đilasa". Vratio se onog trenutka kad je zaključio da mu je 619 miliona narodnih para koje je pokupio malo, kad je pohlepa nadvladala razum i kad se otvoreno prepustio mržnji prema svemu što je Vučić uradio za Srbiju. Dobro je svestan svojih nedela, jer građani Srbije to nikad neće zaboraviti, pa ni žestoku bruku oko Velikog Brata, jer je upravo Đilas otac rijalitija u Srbiji koji je otimao od dece. Od čitave Srbije tad je napravio rijaliti za tajkune, koji su je opljačkali, građane ostavili bez posla i mlade ljude proglasili za glavni izvozni potencijal Srbije. To želi ponovo da uradi, ali zna da neće dobiti podršku građana za nova nedela, pa zato po svetu traži podršku, dok kleveće Srbiju.

Po Briselu na lošem engleskom govori laži o Srbiji, o njenim građanima. Pa odatle u Vašington gde je istu stvar uradio, ali je akcenat stavio i na biznis, jer ipak svog partnera Šolaka i njihov zajednički projekat mora da pomogne. Zato mu je glavna meta Telekom, budžet... Sve ono što bi voleo da očerupa. Taj stručnjak je, dok je njegova žuta tajkunska stranka vladala, znao samo za minuse u budžetu, pad BDP i dvocifrenu inflaciju, zato ne može da podnese rezultate politike predsednika Vučića, rast našeg BDP, inflaciju nižu nego u Evropi i rast zarada građana, pa po starom običaju sve to negira. Kao i uvek... ubeđen da "ima pravo" 110%.

U još jednoj neuspešnoj predstavi za javnost zaboravio je jednu stvar. Nije zapad, niti bilo koja ambasada, ta koja će odlučiti kakvu politiku će voditi Srbija. Narod je taj koji će na izborima o tome odlučiti, kao što je to činio i ranije, pa je žute tajkune poslao u mračnu istoriju. Ako je Đilas zaboravio to, sa zadovoljstvom će ga građani Srbije podsetiti na predstojećim izborima. Samo treba da skupi hrabrost da sa ovim budalaštinama koje priča izađe pred narod. E, to mu izgleda nekako pada - najteže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 2 godine

Ne želi narod ni da se seti kako je bilo, bolje je da ne pomišljao na tu prošlost

Miki

pre 2 godine

Umesto nekog ozbiljnog programa opozicija neprestano nudi politiku afera i napada.

Lazar

pre 2 godine

Osnovni cilj Djilasa je da kroz razne igre lazi zatalasa narodnu masu. No narod ko narod, ne kopča se pozadi. Zna ko je i kako vodio država. Ko se jednom u mleko opeče i u jogurt duva.

Ana

pre 2 godine

Djilas sirenjem lazi, napada, jer napada je najbolja odbrana.

Romanija

pre 2 godine

Nedela Đilasa su bila takva da ih građani dugo neće zaboraviti.

Nešo N

pre 2 godine

Kada vas neko dovede da živite ispod granice siromaštva, onda to se ne može lako zaboraviti.

Branko N

pre 2 godine

Kome je još stalo do laži Đilasa i njegove Marinike.

Bika

pre 2 godine

Građani Srbije pamte sve sto je Dragan Đilas uradio dok je bio na vlasti

Toma

pre 2 godine

Đilas ne zna drugacije da komunicira, samo agresijom

marko

pre 2 godine

Đilasu je to uvek bila jača strana da da napada kada je kriv!

Zoka

pre 2 godine

Njegovi dela ne možemo ni da se setimo pošto ih nema.

Goran

pre 2 godine

Đilas misli da sto napada posle njegove lazi da ce uspeti u tome!

Kosta

pre 2 godine

Odaavno je poznata istina ko je i šta je Dragan Đilas.

Vladimir

pre 2 godine

Đilasa ni Dunav ne može da opere koliko je mutan.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija