• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2021

09:32

MARINIKA, ĐILASE, ĆUTO, ZBOG ČEGA ĆUTITE?! Zašto ignorišete ekskluzivno otkriće Informera? Gde su sada "nezavisni" i "profesionalni" mediji!?

Politika

MARINIKA, ĐILASE, ĆUTO, ZBOG ČEGA ĆUTITE?! Zašto ignorišete ekskluzivno otkriće Informera? Gde su sada "nezavisni" i "profesionalni" mediji!?

Podeli vest

Dnevni list Informer u današnjem vikend izdanju donosi ekskluzivnu priču o Đilasovom bliskom saradniku Marku Blagojeviću koji je svoje zemljište u Slatini kod Loznice prodao firmi "Rio Sava eksplorejšn" za masne pare, a sada sa Draganom Đilasom diže "ekološku bunu"

Marko Blagojević, najbliži saradnik lidera SSP Dragana Đilasa, svoje zemljište u okolini Loznice preprodao je proteklog leta kompaniji 'Rio Sava eksplorejšen' (ćerka firma 'Rio Tinta') za fantastičnih 717.174 evra, otkriva Informer! Taj isti Blagojević danas sa svojim gazdom Đilasom u Loznici i okolini diže 'ekološku bunu' i glumata borca za životnu sredinu!?!

Dnevni list informer je danas objavio sve detalje ugovora gde se jasno vidi da je Đilasov saradnik uzeo masne pare, ali ono što je zanimljivo da se još uvek niko od "ekologa" nije oglasio. 

Foto: Informer

Šta na ovo imaju da kažu Marinika Tepić, Dragan Đilas, Aleksandar Jovanović Ćuta? Zašto ćute? Gde su im sada reči? 

Đilasovski mediji prethodnh dana se utrkuju da naglase kako će i gde će sve biti blokade, a danas nisu napisali ni slovo o ekskluzivnom istraživanju koje je potkrepljeno najčvršćim dokazima.

Gde su sada svi ti "profesionalni" i "objektivni" mediji da izveste o Đilasovom "ekologu" koji je uzeo masne pare, a sada trči i organizuje proteste kako bi maltretirao građane koji bi danas negde da krenu i odmore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Oni glume ekologe samo kad treba da se dižu bune a kad se uzimaju pare,to ćute i kriju!

Jelena

pre 2 godine

Vala bas tzv ekoloska buna ali usmerena protiv Vucica, pa svi znamo da je Đilas glavni krivac za dolazak Rio Tinta i da je dobre pare uzeo za to, jer vise voli novac nego svoje rodjene

Ivana

pre 2 godine

Sada cute jer se nisu nadali da ce se ta infirmacija pojaviti, pa ne znaju kako da se opravdaju.

Milica

pre 2 godine

Kad im vest ne odgovara ,,nezavisni " i ,, profesionalni " mediji povlače se u mišije rupe!

Romanija

pre 2 godine

Đilas je mislio da se to neće doznati. Međutim grdno se prevario.

Nešo N

pre 2 godine

Đilasu je stalo do zaštite životne sredine kao do lajnskog snega. Njega samo interesuje da se nekako dočepa vlasti i zbog toga se ovako i ponaša.

Mina

pre 2 godine

Naravno da ćute kada ste otkrili istinu koja njima ne odgovara. Ko zna još kolko para se krije iza toga svega i šta još Djilas i njegova kompanija krije od javnosti.

Tina

pre 2 godine

Ti koji se bune i prave bojkote ti su najviše umešani. Misle da sa dizanjem buna i ometanjem slobode kretanja skrenu sa prave teme.

Kosta

pre 2 godine

Pa pitanje je još ko je u tome učestvovao. Djilas je opasan muvator i sve gleda kroz pare

Ana

pre 2 godine

zašto niko od opozicije nije pomenuo ništa vezano za Rio Tinto, samo gledaju lične interese

Veljovic

pre 2 godine

Sta imaju da kazu? Imaju da kazu da su najozbiljnija krimi politicka organizacija u Srbiji - sve milioneri od nasih para!

Joca

pre 2 godine

Ipak se sve sazna, ovo su činjenice koje se ne mogu sakriti

ratko

pre 2 godine

kad postoji crno na belo zasto se Djilas ne uhapsi zasto i dalje pravi haos zajedno sa onom

Ana

pre 2 godine

Da li će ovog puta imati obraza da se oglase kada je sve dokazano crno na belo?

Ana

pre 2 godine

Dosta je bilo više da plasiraju laži u prazno! Sada se sve validno vidi! I taj njihov lopovluk!

Anita

pre 2 godine

Narod ne zaboravlja! Narod zna pravu istinu,i to ih sigurno nece oprati!

Bre

pre 2 godine

Skroz pogrešno što pišete. Narod je ustao protiv usvajanja zakona o referendumu i zakona o eksproprijaciji, kao i Rio Tinta. Ne dovodite narod u zabludi ovakvim člancima. Nisu svi koji su protestovali za Đilasa, Marinku itd.

OVO JE DOKAZ DA SU NAJNOVIJA SAZNANJA INFORMERA TAČNA! Đilas priznao: Blagojević je moj bliski saradnik! (Video)
Politika

OVO JE DOKAZ DA SU NAJNOVIJA SAZNANJA INFORMERA TAČNA! Đilas priznao: Blagojević je moj bliski saradnik! (Video)

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i glavni organizator protesta u više gradova Srbije pod izgovorom lažne brige za životnu sredinu večeras je potpuno razotkriven. Sve njegove laži o kompaniji Rio Tinto i uticaju na ekologiju Jadarskog kraja zbog kojih navodno i blokiraju saobraćaj svake subote raskrinkao je istraživački tim Informera otkrićem da je Đilasov bliski saradnik Marko Blagojević prodao zemljište kod Loznice upravo ćerki firmi Rio Tinta, a sada se predstavlja kao jedan od lidera protesta

03.12.2021

21:58

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija