• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

22.12.2021

12:27

ŠIPTARSKA POLICIJA PONOVO MALTRETIRA SRBE, UPALI U KUĆU KOD GNJILANA!

printscreen

Politika

ŠIPTARSKA POLICIJA PONOVO MALTRETIRA SRBE, UPALI U KUĆU KOD GNJILANA!

Podeli vest

Specijalna jedinica kosovske policije od jutros pretresa kuću N.M i Ž.M u Šilovu, kod Gnjilana

Akcija je počela jutros nešto pre devet časova, kada se pojavilo desetak policajaca i počelo pretres kuće i pomoćnih objekata.

Razlozi za intervenciju kosovskih specijalaca još uvek nisu poznati. Meštani su uznemireni.
 
Portparol kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani u izjavi za Radio Televiziju Puls kaže da regionalna policija nije upoznata sa tom akcijom i da pretpostavlja da je angažovana jedinica policije za privredni kriminal iz Prištine.

 
Šilovo je srpsko selo udaljeno nekoliko kilometara od Gnjilana u kojem živi oko 1.500 stanovnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija