• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2021

23:02

STRAH ME JE OD OMIKRON SOJA, AKO PODIVLJA, GDE ĆEMO DA SMESTIMO TE LJUDE?!

Printskrin

Politika

STRAH ME JE OD OMIKRON SOJA, AKO PODIVLJA, GDE ĆEMO DA SMESTIMO TE LJUDE?!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na TV Prva o novom, omikron soju korone

- Strah me je od omikron soja. Ne radi se o tome da li je smrtonosan ili ne, već ako je zarazniji toliko, šta ćemo da radimo kada nam se napune kapaciteti. Kažu lakši simptomi, lepo, ali kako da smestimo tolike ljude. Šta ćemo sa dijabetičarima, srčanim bolesnicima? Oni moraju u bolnicu. Razmišljam da li da izgradimo još jednu veliku bolnicu. Ne znam šta da radim. Kad sam video šta rade Kinezi, strah me je. Gledam šta da nabavimo, vidite kakvo je ludilo. Gledamo sve i pratimo, sve su pokupovali, kupuju ugalj, sav iz Afrike ode za Kinu. Očekujem jednu ne laku godinu i ne laku zimu - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
doživotna robija za Rošavog i

pre 2 godine

Страх га је и од полиграфа. Бежи од њега као ђаво од Крста, хахахаха!! Уплашио се пичкоути од полиграфа као највећа пичкица. Каква брука - онолики човек, а срце к'о у зеца, ахахахааа ?????

Nona

pre 2 godine

Neverovatan je ovaj naš predsednik. Sa toliko elana,volje a I brige za sve nas da li će biti dovoljno mesta za sve u bolnicama. U napred razmišlja da li da gradi još bolnice. Kako ćemo zimu da preguramo, da nam snabdeva dovoljno uglja i plina.

Sanja

pre 2 godine

Predsednik uvek donese najbolju odluku, treba ulagati u bolnice i zdravstvo.

Sanja

pre 2 godine

Lavovski se moramo boriti kao sto smo i do sada sa koronom. Moramo opet sve pobediti i drzati se zajedno.

Maša Milovanović

pre 2 godine

Sve pohvale za našeg predsednika! Borba za zdravstvo je na prvom mestu. Vakcinišimo se, poštujmo mere, pomognimo jedni drugima da prebrodimo ovo!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija