• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

02.01.2022

21:35

Nebojša Bakarec: "Tiranska" Srbija i "demokratska“ Holandija!

Politika

Nebojša Bakarec: "Tiranska" Srbija i "demokratska“ Holandija!

Podeli vest

Koja je razlika između Srbije i Holandije? U Holandiji danas i uvek, policija MLATI protestante, kovidiote, bez milosti, GAZI ih konjima, GRIZU IH PSI, polivaju vodeni topovi po zimi. Nema milosti u kraljevini Holandiji. Tako radi „demokrata" Mark Rute!

U Srbiji će sutra, na eko-ološkim protestima, kao i uvek, policija da MAZI lažne ekologe, a ovi će da blokiraju šta hoće. Prošle godine u julu, kovidioti su u Srbiji, MLATILI policiju, lomili noge i glave policajcima (140), gazili su policajce... Tako Srbija pokazuje da joj je stalo i do protestanata, čak i kada nisu u pravu. Srbija je majka. Raj za protestante. Uskoro će u Srbiji da polivaju protestante toplom vodom, sa Palmoliv kupkom, a policija će da deli peškire! Policijski kombiji će biti pretvoreni u finske saune. Tako radi "tiranin" Aleksandar Vučić!

Foto: nebojša bakarec

Srpske lažne ekologe i kovidiote, podržavaju i holandski premijer Mark Rute i nemačka evroparlamentarka Viola fon Kramon! Ali, Mark Rute i Viola fon Kramon ne podržavaju svoje lažne ekologe i kovidiote. Mlate ih nemilosrdno i u Amsterdamu i u Berlinu. Lepo je Bora Đorđević napisao u pesmi „Amsterdam“: „Kučiči po ulicama kaku, cipelu sam umazo govancom, oće da me grizaju u mraku, da se ne bi osećalo strancom. U kafanu pušu marihuanu, Ili neku drogu piju s nogu…Tu ljudovi uopšte ne spavaju, Samo viču i zajebavaju. Tu kurave u izlozi sedu, Ćutu, pušu, prolaznike gledu. Sedu gole ili u negliže, mušterije da im priđu bliže. U kafanu pušu marihuanu, Ili neku drogu piju s nogu…Svuda gužva, frka i krkljanac…“. Amsterdam!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Edo Bakarec ustaški zapovednik

pre 2 godine

Паразиту, иди код твог братића Еда у Осијек, па тамо живи и паламуди на рачун државе.

Nebojša Bakarec: Ko o čemu baba Đilas, o uštipcima i fašizmu!
Politika

Nebojša Bakarec: Ko o čemu baba Đilas, o uštipcima i fašizmu!

Đilas je postao kao pokvarena ploča, vrti jednu te istu neistinu, ponavlja se, a baguje. Intervjuu svom "Danas"-u, Đilas je započeo tako što je negirao tvrdnju novinarke Jasmine Lukač da je bio na vlasti. Kaže amnezirani Điki -"Ne razumem kako mislite ako se vratim na vlast? Na koju vlast mislite? Kao što znate ja sam kao gradonačelnik bio vlast u Beogradu, a ne na nivou Srbije". Đikica je "malo" zaboravio da je bio ministar za NIP, da je bio zamenik predsednika vladajuće DS. Ne razumem odakle Đilasu poriv da direktno slaže novinarku, a time i čitaoce i masno slaže:„ja sam bio vlast u Beogradu, a ne na nivou Srbije“? Bio si ministar čoveče, dakle bio si vlast i na nivou Srbije! Kao što je ovo slagao, Đilas je nastavio da laže

31.12.2021

13:35

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija