• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

04.01.2022

10:26

Novogodišnji vatromet kod Kule Beograd oduševio je ceo svet, samo se đilasovcima nije svideo, ali to je njihova bruka!

printscreen

Politika

Novogodišnji vatromet kod Kule Beograd oduševio je ceo svet, samo se đilasovcima nije svideo, ali to je njihova bruka!

Podeli vest

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, rekao je, gostujući na TV Pink, da novogodišnji vatromet kod Kule Beograd jeste trenutna slika i prilika Srbije. On je istakao da svi svetski mediji srpski vatromet nazivaju svetskim čudom, dok Đilas, i pojedini opozicionari nisu istog mišljenja, što je njihova bruka


Kako je istakao, i hrvatski mediji koji napadaju Srbiju nisu mogli da kažu ništa loše.

- Rekli su da je sijalo kao Burž Kalifa! - navodi Vučićević i dodao:

- Đilasovci samo pljuju, njima je glavna vest što se juče skupilo nešto ljudi, i što su blokirali puteve - kaže Vučićević.

Foto: printscreen

Vučićević je kazao da je vatromet i laser šou radila američka firma koja ima 11 Ginisovih rekorda, i da je to firma koju je angažovalo 11 američkih predsednika tokom inauguracija.

- U centru je bila Kula! A ranije su govorili da to nikada neće biti, da je Kula Beograd izmišljotina, a to je simbol uspeha sadašnje Srbije. Da se ne lažemo, zahvaljujući Vučićevoj politici ovaj projekat jeste uspeo. Niko osim njega u to nije verovao, još dok je bio premijer. Kao što su mogući putevi, činjenica da smo ekonomski šampioni Evrope, tako je bilo moguće i ovo! - kaže Vučićević.

Vučićević je dodao da je veliki uspeh kada vas CNN stavi u pregled na Dnevniku, što je ranije bio slučaj sa nekim drugim zemljama, a Srbija je, ove godine doživela i tu čast.

- Najavili su novi vatromet i laser šou za Srpsku novu godinu, a čuo sam da se već raspituju iz zemalja regiona da dođu kod nas, da vide taj spektakl! - kaže Vučićević.

Govoreći o turistima, Vučićević dodaje da je fascinantan uspeh tolika posećenost, jer je u ta dva tri dana promet u Beogradu dupliran.

Njima su protesti glavna vest

Vučićević kaže da su u pitanju dve politike, jedna je ona koja pravi haos, a druga je vezana za uspeh Srbije, čemu svedoči i gore pomenuti vatromet koji je svojom lepotom oduševio svetske medije.

- Njima je to glavna vest juče, blokirali su Preljinu, Šabac... Zelenović koji je iz Šabca ode u Preljinu... Oni su se dovlačili iz cele Srbije da bi napravili blokade - kaže Vučićević i dodaje da ovakvim potezima govore sami o sebi.

Kako je naveo, sve ih je manje i manje, što je juče, još jednom dokazano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

a sta moye debilima da se svidja sem soros i njemu slicni ,oni se samo tome dive,srusiti Vucica i omalovaziti Srbiju

Milan

pre 2 godine

Primetio sam da paničite na prezime Đilas. Mnogo histerišete.

Edo Bakarec ustaški zapovednik

pre 2 godine

Џуџа, колико ће нас коштати тај вашар са ватрометом и певаљком Јеленом Крештаром? Јесте ли се радовали ви из партије Јелени Крештари ?

škola SNS propagande da debile

pre 2 godine

За вас из партије и крезаве пензионере, онај вашар код Бахат куле и тезга Јелене Крештаре су врхунац уметничког израза ???

Gedza

pre 2 godine

ne seri mongoloidu prethodne novine si radio sa njim...

zile

pre 2 godine

Moze malo o ovome sad: https://ems.energyflux.rs/#/flux

Vucic je ratni huskac 90 ih

pre 2 godine

Al ga ti viris iz Vuciceva dup..a Polako covjece,uspori,neces imati vise vazelina..

sns

pre 2 godine

Kula pod nazivom "100 Muslimana za jednog Srbina"!

Alek od Srbistana

pre 2 godine

Читав полусвет је одушевљен ватрометом, а нарочито тезгом Јелене Крештаре ???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija