• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. CRNOGORAC

20.01.2022

11:42

SRAMAN POTEZ TAKOZVANOG EKOLOGA! Savo CIA Manojlović zloupotrebio Novaka!

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC REUTERS/Charles Platiau

Politika

SRAMAN POTEZ TAKOZVANOG EKOLOGA! Savo CIA Manojlović zloupotrebio Novaka!

Podeli vest

Lider pokreta 'Kreni promeni' Savo Manojlović zloupotrebio je juče Novaka Đokovića da bi građane Srbije pozvao na svoje nezakonite proteste i blokade

 


Manojlović je na Tviteru objavio poziv na protest koji je ispraćen sloganom: 'Deportujmo Rio Tinto iz Srbije', a uz koji je stajala nacrtana silueta Novaka Đokovića koji reketom udara tenisku lopticu sa imenom ove kompanije.

"Dva zahteva: ukidanje prostornog plana Jadar i zabrana kopanja litijuma i bora na 20 godina. Imamo naredni korak na protestu", napisao je Savo i uz to objavio siluetu Novaka Đokovića.

Foto: printscreen Twitter

Manojlović je tako na najpokvareniji način, naravno bez ikakve saglasnosti najboljeg tenisera, zloupotrebio njegov lik i delo.

Kada su tviteraši otkrili ovu Manojlovićevu podvalu počeli su sa prozivkama i osudama, pa je vođa nasilnih protesta nakon tri sata obrisao skandalozni tvit, ali bez javnog izvinjenja zbog svog sramnog čina.

Komentarišući skandalozan potez Save Manojlovića, politički analitičar Dejan Vuk Stanković ima samo jednu reč - bezobrazluk!

Baš onako bedno

Uvlačenje Novaka u ovaj politički sukob jako je neukusno i nisko

Dejan Vuk Stanković

- Ovo je zaista jako nizak politikantski udarac, zaista sramna objava... Manojlović pokušava da se okoristi na Đokovićevu popularnost, a to čini tako što najstrašnije zloupotrebljava njegov lik. Uvlačenje Novaka Đokovića u prljavu politiku, i to baš u trenutku kada je on meta progona svetskih moćnika, jako je neukusno i nisko. Novak Đoković se sam bori na terenu i sam donosi sve odluke. Neka tako radi i taj Manojlović, bez skrivanja iza Đokovića. Neka istupi za svoju politiku i vodi svoje ratove, a ne da se krije iza leđa sportskog šampiona - poručuje Stanković.
 

Vlada o 'Rio Tintu' danas u 17 časova

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sazvala je za danas u 17 časova sednicu Vlade, na kojoj će jedina tačka dnevnog reda biti kompanija 'Rio Tinto'.

- Uskoro će isteći dozvole izdate 'Rio Tintu', a mi ćemo ukinuti prostorni plan u koji je unet projekat 'Jadar' i to je to. Što se tiče Vlade Srbije, projekat 'Jadar' kompanije 'Rio Tinto' je stopiran - rekla je premijerka u utorak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lala

pre 2 godine

Manojloviću, dosta sranja i proseravanja. Ugrožavaš šampiona Mariniku .

Fikus

pre 2 godine

Na komentar Vuk Stankovića ja bi dodao sledeće: Savo Manojloviću, dosta je tvog bezobrazluka, anarhije i bezakonja, osnuj političku partiju, izađi na izbore, pokaži snagu svoje politike i ako pobediš vodi državu. Dosta je više budalaština, da neko bukvalno sa ulice, bez bilo kakvog legitimiteta i kredibiliteta naređuje državnim organima šta da rade i ucenjuje državu nasiljem. Uz to sam priznaje i ne stidi se da kaže da ga finansira Rokfeler i CIA ... Državo PRIMENI ZAKONE, običnim, vrednim, poštenim ljudima je dosta maltretiranja od strane stranih plaćenika...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija