• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2022

20:50

Đilase, da li si zaboravio reči pokojne Verice Barać? (Video)

Informer DN

Politika

Đilase, da li si zaboravio reči pokojne Verice Barać? (Video)

Podeli vest

Deo opozicije okopuljenje oko Dragana Đilasa tvrdi da ima nultu toleranciju za korupciju

Naravno svako bi podržao taj stav i poveravao u iskrene namere Đilasa kada je u pitanju korupcija samo kad bi on mogao da objasni svoje bogastvo od više od 600 miliona evra, koje je stekao dok je bio na vlasti. Ali, i pod uslovom da je zaboravio reči pokojne Verice Barać, predsednice Saveta za borbu protiv korupcije o Đilasovim sposobnostima.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Đilas je potpuno iskren, nulta tolerancija za korupciju! Samo nije rekao na koga se to odnosi, to se odnosi na sve građane, političare, funkcionere ali ne i na njega, on je izuzetak, on je izuzetan, on ima "mašinski mozak" to za njega ne važi! Prema tome, ne LAŽE ĐILAS!

Carica Sveta

pre 2 godine

Đilas je prošlost. I on i svi njegovi napori da se preko paravan kandidata i fantomske stranke SSP i lažnih rejtinga domogne državne i kase Grada Beograda. Pošto se stalno ta koalicija poziva na EU i pred izbore 2012 preduslov reformi u Srbiji je bio da takvi korumpirani političari moraju da odu sa vlasti. Nažalost, sakriveni iza .tzv opozicionog delovanja i navodne borbe za izborne uslove i ekologiju, pomislili su da će ponovo obmanuti institucije i narod ali I stručnu javnost u Srbiji. To se neće desiti ni u Beogradu , a ni u Srbiji. Narod ide dalje. U perspektive budućnost sa proverenim ljudima, u uređenom sistemu. Osim toga nije Đilas i njegov SSP Sveto pismo opozicije. Kome se ne sviđa vlast, na slobodnim izborima može da glasa za druge partije i stranke. Državotvorne , a ne rušiteljske.

NEBOJŠA BAKAREC: Đilasovsko trovanje mozga
Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Đilasovsko trovanje mozga

Politički i medijski đilasovci, i njihova ološ elita najviše podsećaju na Albance sa KiM, koji su u martu 1990. (loše) odglumili masovno jednonacionalno trovanje. Još tada je brzo ustanovljeno da se ne radi o selektivnom trovanju organizma Albanaca, već o trovanju mozga koje su organizovale albanske vođe, u pokušaju da ubede svet kako je Srbija genocidna i kako pokušava da zatre Albance, tako što ih truje nepoznatim agensom, rekao je poslanik i član predsedništva SNS Nebojša Bakarec

05.02.2022

18:33

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20