• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2022

21:02

UPS, OMAKLO MU SE! Ponoš razvezao jezik o članstvu Srbije u NATO i o iskopavanju litijuma! (Video)

printscreen

Politika

UPS, OMAKLO MU SE! Ponoš razvezao jezik o članstvu Srbije u NATO i o iskopavanju litijuma! (Video)

Podeli vest

Đilasov kandidat za predsednika Zdravko Ponoš više i ne krije da je simpatizer NATO, ali i da konačna odluka za iskopavanje litijuma ne može da se donese

Na pitanje novinara da li je za članstvo Srbije u NATO, odnosno za članstvo u organizaciji koja je bombardovala našu zemlju i odnela hiljade života, Ponoš je bez dileme odgovorio:

- Nikad ne reci nikad - rekao je Ponoš.

Đilasov kandidat je takođe imao zanimljiv stav o iskopavanju litijuma, glavnoj temi zbog koje protestuju lažni đilasovski ekolozi.

- Ova generacija nema pravo ništa da odriče budućim generacijama, niti za iskopavanje litijuma ili bilo čega drugog - naveo je Ponoš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Osoba poput Ponoša nam ništa ne bi dobro donela, osim uništavanja svega što vredi. Ne znam odakle mu srama i obraza da se kandiduje za predsednika posle svih nedela?!

Lena

pre 2 godine

Ponoš nikada neće doći na vlast, jer je uništio vojsku i doveo našu državu do propasti! Narod ne zaboravlja njegova nedela.

Aleksandar

pre 2 godine

Sramota je da posle svega što je Ponoš uradio, želi da se kandiduje za predsednika... Nikada neće imati podršku građana Srbije

Rade R

pre 2 godine

PONOŠ je ĐILASOV kandidat!!! To je sasvim dovoljno da bi svakom normalnom bilo jasno sve! On ne vodi niti će voditi neku svoju politiku! On vodi i vodiće ĐILASOVU POLITIKU! On je njegov PLAĆENIK! Nema tu nikakve filozofije!

Petar

pre 2 godine

Ovog coveka treba uhapsiti za izdaju srpskog naroda, za unistavanja vojne tehnike, za zloupotrebu polozaj a u vreme DS tiranije, bio je nacelnik Generalstaba

Krsman

pre 2 godine

Dobro je za njegov imidz da ne kaze kako je razoruzao vojsku Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31