• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2022

18:29

SRPSKA LISTA: Ponoš došao u turističku posetu Kosovu i Metohiji!

Politika

SRPSKA LISTA: Ponoš došao u turističku posetu Kosovu i Metohiji!

Podeli vest

Srpska lista saopštila je da je danas ''takozvani kandidat opozicije'' Zdravko Ponoš došao u turističku posetu Kosovu i Metohiji, uspešno nastavljajući praksu svojih prethodnika da ovaj prostor obilazi samo u sklopu kampanje, odnosno jednom u četiri godine

- Ono što je važno naglasiti je da Zdravko Ponoš, Ðilasov kandidat, u svom obraćanju govori kako u Prizrenu nedostaje srpski jezik, svesno zaboravljajući da pomene povratak raseljenih i prognanih sa Kosova i Metohije. Naravno, ne iznenađuje da nije dao nijedan predlog šta treba uraditi za bolji život Srba na ovim prostorima, jer je plan opozicije samo kako doći do državne kase, a ne briga o narodu - navodi se u saopštenju Srpske liste.

- Najbolji odgovor na postavljeno pitanje je podatak kako Zdravku Ponošu niko iz Prištine nije zabranio posetu, kao što to redovno čini direktoru (Kancelarije za KiM) Petru Petkoviću, ministrima u Vladi Srbije, istaknutim sportskim i kulturnim radnicima…jednom rečju svima koji se bore za Srbe na ovim prostorima. Očigledno da Ðilasov kandidat ima simpatije Prištine i naravno podršku - dodaju iz Srpske liste.

Zato je važno naglasiti da su Srbi sa Kosova i Metohije umorni od, kako navode iz Srpske liste, ovih političkih turista, mađioničara koji prodaju maglu, pokupe cirkusku šatru i odu dalje.

- Nama je potrebno da kao i prethodnih nekoliko godina na čelu Srbije bude državnik koji čuva i naš narod i mir, jača Srbiju ali i nas na Kosovu i Metohiji, nama je potreban lider kao što je predsednik Aleksandar Vučić koji je na svim izborima na ovim prostorima dobijao najveći broj glasova - dodaje se u saopštenju Srpske liste.

Ponoš je danas boravio na Kosovu i Metohiji i tom prilikom obišao crkve i manastire u Prištini i u Prizrenu, čime je zvanično započeo svoju kampanju za predsednika Srbije, prenosi Nova.rs.

Njegovu kandidaturu najpre je podržala Stranka slobode i pravde, nakon čega se pridružio i ostatak koalicije „Ujedinjena Srbija" - Narodna stranka, Demokratska stranka i Pokret slobodnih građana.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOMŠIĆ NE DOLAZI NA KOSMET, odustao posle žestoke Dodikove reakcije!
Balkan

KOMŠIĆ NE DOLAZI NA KOSMET, odustao posle žestoke Dodikove reakcije!

Član Predsedništva BiH Željko Komšić očigledno je odustao od posete južnoj srpskoj pokrajini - Kosovu i Metohiji prvenstveno zbog odlučne reakcije iz Republike Srpske, na prvom mestu srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, kaže savetnik srpskog člana Predsedništva BiH Radovan Kovačević

10.02.2022

15:04

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija