• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2022

13:24

ZAVRŠENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Predsedavao Aleksandar Vučić, glavne teme - SITUACIJA U UKRAJINI I REGIONU!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

ZAVRŠENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Predsedavao Aleksandar Vučić, glavne teme - SITUACIJA U UKRAJINI I REGIONU!

Podeli vest

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, na kojoj je razmatrana situacija u regionu i Ukrajini, održana je danas u Palati Srbija

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je Savetom za nacionalnu bezbednost i sa clanovima Saveta razmenio je informacije o situaciji u regionu i Ukrajini", navedeno je na instagram profilu "budućnostsrbije".

                                                                      



Sednici su prisustvovali premijerka Ana Brnabić, ministri odbrane i policije, Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin, ministarka pravde Maja Popović, direktor BIA Bratislav Gašić, predstavnici Vojske Srbije...

U 15 sati biće održana i sednica Vlade Srbije, kojoj će prisustvovati i predsednik Vučić.

Podsetimo, kako je Informer saznao, sednica Vlade Republike Srbije održaće se danas, 24. februara 2022. godine u Palati Srbija, sa početkom u 15 časova.

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Vlada Republike Srbije uputila je poziv predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću da se obrati na današnjoj sednici. 

Na sednici će se razmatrati situacija u regionu i u Ukrajini. 

Sednici će prisustvovati direktori javnih preduzeća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Magdalena

pre 2 godine

Verujem u našu Vladu i našeg predsednika! Mir i stabilnost su nam prioritet!

Ana

pre 2 godine

Sa nestrpljenjem iscekujem obracanje predsednika povodom nastale situacije, sigurna sam da ce uraditi sta je najbolje za nasu drzavu

Joka

pre 2 godine

Verujemo da će predsednik Srbije i članovi saveta izneti ispravne stavove.

citalac

pre 2 godine

Samo stav koji je oproban i u milion situacija bio iskazan kad smo mi bili u pitanju je ispravan. U ovakvoj situaciji naša država mora da zauzme nedvosmislenu poziciju i to: Zahtevamo da obe strane pokažu maksimalnu uzdržanost.

Sasa

pre 2 godine

Srbija treba da izadje iz ove situacije sa sto manje ogrebotina. Srbija ne zeli da svoju poziciju dodatno otezava nekim ishitrenim iznjavama!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija