• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2022

16:53

KAKVA DEMOKRATIJA! Autorka serijala "Junaci doba zlog" bi da svi mediji koji podržavaju ovu vlast prestanu sa radom!

printscreen

Politika

KAKVA DEMOKRATIJA! Autorka serijala "Junaci doba zlog" bi da svi mediji koji podržavaju ovu vlast prestanu sa radom!

Podeli vest

Jedna od autorki serijala "Junaci doba zlog" Jovana Polić izjavila je da je "narod željan sadržaja" i da se nada da će svi mediji koji podržavaju vlast prestati sa radom posle izbora

Polić kaže da se njoj čini da je "ogroman broj medija koji su na liniji režima u permanentnoj kampanji protiv svakog ko je kritičar vlasti, protiv svakog ko ima mišljenje".

Ona dalje nastavlja izjavom da se iskreno nada da ti mediji, posle izbora, "neće moći da se presvuku i neće moći još jednom da služe nekim novim vlastima".

Dakle, po njenom mišljenju, niko od medija nema svoje mišljenje, narod je željan sadržaja, a ona se zalaže za to da svi mediji koji podržavaju ovu vlast neće moći da postoje posle izbora.

Kakva objektivnost!

Foto: printscreen

Jovana Polić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatokosa

pre 2 godine

Možda su se edukovali u Institutu dr Jozef Gebels u Lavovu. Posle izbora, svi će mediji u Srbiji raditi normalno. Samo što će gebelsovski N1Nova S I Dsnas morati da biraju objektivnije i normalnije goste. A oni kojih više neće biti na političkoj sceni, niko neće ni poželeti da gleda, sluša i čita.

Rade R

pre 2 godine

Jeste, jeste! Očigledno je da ova "gospođa", N1, nova S i njima slični imaju svoje mišljenje! Pošalje im ga Đilas, neke strane ambasade, NVO, ostali strani plaćenici i izdajnici i oni eto, oni imaju "svoje mišljenje"! Siguran sam da papagaji više imaju svoje mišljenje nego ovi ..., ne znam ni kako bi ih nazvao! Za ovakve ne postoji reč koja bi njih opisala! Možda bi najbliže bilo ljige, sline, izmet i tome slično!

robija za SNS mafiju i bratij

pre 2 godine

Сећате ли се оног опскурног таблоида Национал што је финансирао земунски клан?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija