• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2022

16:39

RAD I REZULTAT, I TAČKA! Predsednik Vučić objavio moćan video o infrastrukturnim projektima! (VIDEO)

Printscreen

Politika

RAD I REZULTAT, I TAČKA! Predsednik Vučić objavio moćan video o infrastrukturnim projektima! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik SNS Aleksandar Vučić objavio je danas na instagram profilu "avucic" video snimak u kojem su sabrani neki od najvažnijih infrastrukturnih projekata u zemlji, realizovanih u poslednjih nekolko godina, uz poruku da su važni rad i rezultati

- Meni je važan rezultat, a rezultat se meri rastom bruto domaćeg proizvoda naše zemlje - poručuje se u snimku.

Takođe, rezultat se, kaže, meri platama i penzijama u zemlji, nivoom zaposlenih, stopom javnog duga.



- To su rezultati koji mene zanimaju. Rad i rezultati, i tačka - poručio je Vučić, uz slogan izborne kampanje liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" - "Dela govore".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Isid

pre 2 godine

Дуго нисмо имали овакву стабилност у држави! Вучић се показао као способан државник!

Veljko M

pre 2 godine

Zbog toga predsednik Vučić i dobija ogromnu podršku građana Srbije.

Nemanja Stojković

pre 2 godine

Развој и снажан раст економије су одлика Вучићеве власти! Упркос тешким међународним околностима, он успева да управља нашим бродом, на немирним водама!

Donka

pre 2 godine

U Srbiji se mnogo izgradilo proteklih godina, više nego ikada i to je činjenica.

Nina

pre 2 godine

Više nego ikada je uloženo je u infrastrukturu u Srbiji. Svakim danom se sve više radi i gradi. Samo napred predsedniče!

Nada

pre 2 godine

Odgovorna politika SNS i predsednika Vučića dala je odlične rezultate na putu razvoja i napredka Srbije. Nastavljamo dalje još bržim tempom ka još uspešnojoj i boljoj budućnosti. Zajedno možemo sve.

Dejan

pre 2 godine

Mnogo toga je poslednjih godina uradjeno. Da bi se tim putem nastavilo, potrebno je da svako od nas pokaze odgovornost i 3. aprila poverenje da ljudima koji mogu i hoce da od Srbije naprave jos bolje mesto za zivot.

Željko

pre 2 godine

O svakoj vlasti govore dela, a ne reči. Upravo po njima možemo uporediti sadašnju vlast sa opozicijom. Srbija je 2012. godine bila pred bankrotstvom, propadali smo na svim poljima, a danas se radi i gradi, postižemo vrhunac u razvoju

Mila

pre 2 godine

Danas zivimo u stabilnoj drzavi, modernoj zahvaljujuci odgovornoj politici koju vodi Aleksandar Vucic!

Ceca

pre 2 godine

Očigledno da su rezultati rada na svim poljima vidljivi a da je Srbija veliko gradilište. Svi dobro znamo čijom zaslugom. Narod će na izborima odlučiti.

Ivana

pre 2 godine

Jasno je da smo kao država veoma ojačali, dosta se uradilo, izgradilo. Odličan video!

Ivana

pre 2 godine

Rad i mnogo rezultata sve govore, dosta se napredovalo i dalje će!

Tamara

pre 2 godine

Predsednik Vučić se svakodnevno maksimalno zalaže za napredak države i to donosi svaki dan rezultat. Ponosni su na Srbiju građani i na sposobnog predsednika Republike Srbije.

sanja

pre 2 godine

Samo rad, rezultati, a pre svega jedinstvo naseg naroda. Samo tako se moze do pobeda.

Nada

pre 2 godine

Samo oni koji iz ljubomore nisu u stanju da prevale preko usana da je država nnogo toga je poslednjih godina uradila. Tako da nemamo pravo da tako ne bude i u budućnosti. Da bi se tim putem nastavilo, potrebno je da svako od nas pokaže odgovornost i 3. Aprila poverenje da ljudima koji mogu i hoće da od Srbije naprave još bolje mesto za život.

Marica

pre 2 godine

Samo kako predsednik kaze, rad, red, disciplina ce nas jedino dovesti do vrha!

Glasinac

pre 2 godine

Upoznati smo sa tvojim rezultatima gospodine Ponoš kada si bio na čelu vojske. Vojsku si doveo do prosjačkog štapa. Takvi rezultati nama nisu potrebni.

Drina

pre 2 godine

Nemanja Stojković: I 3. aprila će građani dati ogromnu podršku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici.

Anastasija

pre 2 godine

Zahvaljujuci predsedniku Vucicu danas sa ponosom mozemo reci da je nasa Srbija napredna zemlja i da smo ekonomski mnogo stabilniji nego pre deset godina!Napornim trudom i radom smo mnogo postigli!

JAna

pre 2 godine

Srbija je na dobrom putu i svakodnevno napreduje na nekom polju..

JAna

pre 2 godine

Rad i rezultati rada su vidljivi i samo zajedničkim snagama možemo sve..

JAna

pre 2 godine

Kad je narod prioritet, rezultati su vidljivi na svakom koraku.

VesnaP

pre 2 godine

Srbija je poslednjih godina ekonomski osnažila i postala zemlja sa najvećim privrednim rastim u Evropi. To je odličan signal za strane investicije koji je sve više, a rezultati govore u prilog svemu ovome.

Dana

pre 2 godine

Vučić se pokazao i dokazao da jedini može da vodi državu i svaka mu čast na tome.

Pahuljica

pre 2 godine

Srbija je mnogo napredovala, na svim poljima zahvaljujuci stabilnoj politici koju vodi predsednik Vucic. Nikada Srbija nije bila jaka kao danas.

Laki

pre 2 godine

U poslednjih godina se nije ovoliko ulagalo i radilo. Rezultati su na svim poljima vidljivi. I danas imamo čime da se pohvalimo zahvaljujući odgovornoj politici predsednika. Zajedno možemo sve.

Sonja

pre 2 godine

Brojne investicije,nove fabrike i infrastrukturni projekti su rezultat predanog i posvecenig rada.

Nena

pre 2 godine

Nakon izbora, 3.aprila,Srbiju će voditi uspešan tim pobednika, koji će nastaviti zajedničkim putem, koji vodi u još bolju budućnost.

Nena

pre 2 godine

Dela su ta koja ostaju upamćena, koja ljudima ulivaju nadu i na osnovu kojih građani ukazuju poverenje. Zajedno možemo sve!!!Samo jako !

Nena

pre 2 godine

Sva dela do sada koja su napravljena rezultat su svakodnevnog rada, truda,zalaganja,zato moramo nastaviti da svi zajedno gradimo uspešnu i lepšu budućnost za Srbiju i sadašnje generacije i generacije koje dolaze.Zajedno možemo sve!

Brane

pre 2 godine

Narod pamti kako je bilo pre desetak godina ,a vidi kako to izgleda danas, tako da ovoj vlasti ne treba uopšte kampanja,mislim da je narod već odabrao.

Jovan

pre 2 godine

Pobeda je zagarantovana na izborima 3. aprila. Živela Srbija

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20